Management Trainee till revolutionerande tech startup – Dooer

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Fredrik Newstam
Anställningsform
Trainee
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Management Trainee till den revolutionerande tech-startupen Dooer som utvecklar världens första artificiella intelligens som läser, förstår och sköter bokföring. Rollen är nyinrättad och möjligheten unik då du kommer att arbeta nära serieentreprenören Sam Nurmi, bolagets grundare och tillika VD. Utöver den unika möjligheten att lära av och arbeta tillsammans med Sam kommer du att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Denna tjänst syftar till att stödja både VD och bolaget i utvecklingen och du kommer att stödja där behov finns. Företaget befinner sig i en expansiv fas vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera och inte alltid kunna förutspås. I rollen ingår både löpande arbetsuppgifter och projekt, som består av såväl administrativa uppgifter som mer komplexa. Denna tjänst kommer att kunna påverkas av personen som tillträder samt hur denne och bolaget utvecklas. För rätt kandidat finns möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Vara ett viktigt stöd och leverera utifrån de högt ställda kraven från bolagets grundare och tillika VD
  • Ansvara för att genomföra utredningar, bedriva olika former av research och sammanställa samt strukturera digitalt material
  • Upprätta rapporter om olika delar av verksamheten och presentera dess innehåll för bolagets ledning
  • Ansvara för att initiera, driva och följa upp projekt av varierande karaktär
  • Inneha rollen som ”spindel i nätet” och därmed också stödja verksamheten på ett flexibelt, effektivt och värdefullt sätt
  • Löpande analysera nuvarande processer och arbetssätt samt föreslå förbättringar och innovativa lösningar vid uppkommande behov
  • Delta i möten och föra protokoll

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen och 1-2 års relevant arbetserfarenhet under eller efter studier, men även en annan bakgrund kan vara aktuell då fokus ligger på person och dennes inställning. Du har förmågan att självständigt initiera, driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är en van användare av Office-paketet.

Personliga egenskaper
Vi söker en högpresterande, prestigelös och lösningsorienterad person till denna breda och flexibla roll. Du är analytisk, driven och självgående samt hittar svar och lösningar i alla situationer som uppstår. Det är viktigt att du har ett positivt angreppssätt, oavsett vilka arbetsuppgifter som står i fokus. I din arbetsroll är du effektiv, strukturerad och uthållig. Du har en hög arbetskapacitet och tycker om att arbeta. Du tar egna initiativ och trivs med att driva egna projekt.

Dooer
Dooer grundades med ambitionen att revolutionera redovisningsbranschen genom att skapa banbrytande, AI-baserade tjänster och program. Kunderna består främst av små och medelstora företag. Företaget grundades 2015 och har sitt säte i centrala Stockholm. Dooer är Sam Nurmis nya storsatsning. Han har tidigare grundat och byggt upp de båda varumärkena Loopia och Pingdom. Loopia är idag Sveriges största webbhotell, och med sina drygt 700 000 kunder är Pingdom världens största företag inom upptids- och prestandaövervakning.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2120.

Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Katarina Milenkovic. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.