Wigge & Partners söker biträdande jurist

Rekryterare
Wigge & Partners
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 2 mars 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som biträdande jurist inom ett eller flera av byråns praktikområden, i nära samarbete med erfarna advokater och övriga kollegor.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är nyutexaminerad från juristlinjen alternativt i slutet av din tingstjänstgöring, med goda meriter. Du har ett starkt driv och är intresserad av att arbeta i en resultatorienterad serviceorganisation med högt tempo och korta deadlines. Vidare ser vi gärna att du:
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Har ett starkt intresse för näringslivet, affärer och entreprenörskap.
• Är van att ta ett stort eget ansvar och agerar lösningsorienterat.
• Är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.
• Är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och vid externa kontakter.

Du erbjuds
Vi är övertygade om att vårt arbetssätt och åldersstruktur kan erbjuda dig en snabb yrkesmässig och personlig utveckling i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta tillsammans med seniora medarbetare i stor utsträckning. Du kommer också få möjlighet att delta i arbetet med att utveckla Wigge & Partners. Anställningen avser en heltidstjänst och kommer inledas med sex månaders provanställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på Jurek Rekrytering & Bemanning, telefon 0766331440. Ansökan sker via www.jurek.se och ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från universitetet. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

Om verksamheten
Wigge & Partners är en advokatbyrå som startades i januari 2015 av fem seniora affärsjurister som tidigare varit verksamma på Vinge och som tillsammans har omfattande erfarenhet av transaktionsjuridik och ett stort internationellt nätverk. Vi är nu sjutton medarbetare och fortsätter att växa. Wigge & Partners praktikområden är M&A, Bank & Finans, Fastighetstransaktioner samt kommersiell avtalsrätt och bolagsrätt. Vi strävar efter att vara en boutiquebyrå med en intelligent och välavvägd approach till hantering av legala risker och transaktioner. Vi arbetar i små team och en delägare är alltid mycket aktiv i uppdragen. Vi samarbetar med olika specialister i vårt nätverk vilket innebär att vi även kan erbjuda våra klienter kvalificerad rådgivning inom andra områden, såsom aktiemarknadsrätt, immaterialrätt, miljörätt, arbetsrätt, skatterätt och konkurrens- och upphandlingsrätt.

Liknande jobb

Liknande jobb