Associate / Associate Director till JLL Debt & Financial Advisory

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 24 februari 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
JLL söker en civilekonom eller fastighetsekonom som ska arbeta med finansiell rådgivning främst till fastighetsbolag. Arbetet innebär bl.a. att vara projektledare i rådgivningsuppdrag avseende våra kunders löpande förvaltning av låneportföljer och specifika finansieringsuppdrag. JLL erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med internationella kontakter. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar men är samtidigt en självständig enhet med stark team-känsla och stor bestämmanderätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms city och teamet arbetar nära JLL London och övriga Europa.

Dina huvudarbetsuppgifter

  • Strategisk och operativ finansieringsrådgivning till fastighetsbolag.
  • Analys valuta-, ränte- och refinansieringsrisker
  • Värdering av låne- och derivatportföljer
  • Delta i presentationer och affärsförhandlingar.
  • Hantera frågeställningar rörande fastighetsbolags finansverksamhet.

Kvalifikationer

  • Civilekonom eller fastighetsekonom med akademisk utbildning med intresse för fastigheter och finans.
  • Troligen minst 1-3 års erfarenhet från fastighets-, bank- eller finansbolag men annan bakgrund kan vara aktuell.
  • Kunskaper och kontaktytor inom treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande.
  • Goda kunskaper inom främst MS Excel men även MS Word och MS Powerpoint.

Vem är du?
Som person är du driven, analytisk och ambitiös. Du är trygg i dig själv, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. För att trivas på JLL bör du drivas av ett intresse för makroekonomi, fastigheter och finansiella marknader. Du är kommunikativ i både svenska och engelska samt du skapar och upprätthåller med lätthet goda kontakter. Om du redan har ett nätverk inom fastighetssektorn är det en fördel.

Din ansökan
Vill du bli en del av en framgångsrik koncern? I denna rekrytering samarbetar JLL med Boardtalk. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed, telefon 070-790 01 06 på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 februari 2017.

Om JLL – jllsweden.se
JLL är en ledande rådgivare till fastighetsinvesterare med drygt 72 000 medarbetare globalt. I Sverige är JLL ca 130 medarbetare varav 15 inom finansrådgivningen.

JLL ansvarar för att hjälpa kunder med finansiering och finansiell riskhantering. Det betyder att bolaget handlar upp allt från banklån till mezzaninelån och obligationer. Inom riskhantering genomförs analyser, strategisk och taktiska rådgivning samt derivattransaktioner. Avdelningen arbetar nära JLL:s kollegor i London och övriga Europa. JLL Debt & Financial Advisory är ett värdepappersbolag under Finansinspektionens tillsyn.

Liknande jobb

Liknande jobb