Verksamhetsansvarig till wec360°

Rekryterare
Plats
Örebro
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 6 mars 2017
Ref:
SE-11773
Kontakta
Carl Pauly
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledning, styrning och utveckling

wec360° är ett tillväxtbolag med en mycket stark utveckling. Bolaget har ett tydligt tillväxtmål och rustar nu för att möta den ökade efterfrågan och de möjligheter som marknaden erbjuder.

I rollen som Verksamhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du leder, styr och följer upp den dagliga driften, produktionen och försäljningen. Du jobbar nära verksamheten och stöttar funktionsansvariga chefer så att bolaget når sina mål. Vidare kommer utveckling, uppföljning och kontroll, projektstyrning och processutveckling vara i ditt fokus. Detta för att organisationen effektivt skall kunna utveckla affärer och fortsätta sin tillväxtresa. Du får som Verksamhetsansvarig chansen att leda, driva och utveckla ett innovativt tillväxtbolag med tekniska lösningar som är i framkant på en växande marknad. Du kommer att göra detta i nära samarbete med grundarna och ägarna till bolaget.

Du som söker har en bred erfarenhet av ledning- och verksamhetsutveckling samt marknads- och försäljningsledning.

Välkommen med din ansökan till Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref: SE-11773). Urvalsarbetet sker löpande, vi vill dock ha din ansökan senast 6 mars. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Pauly vid Mercuri Urval 070-5143332.

wec360° är en av Sveriges ledande utvecklare av 3D-visualiseringar av byggprojekt, bland annat med hjälp av VR (Virtuell verklighet) och AR (Förstärkt verklighet). Företagets tjänster och produkter används i första hand för att i tidigt skede inspirera och informera potentiella bostadsköpare om det framtida boendet och dess möjligheter. wec360°:s kunder är i första hand nationellt och internationellt verksamma byggföretag som Skanska, Peab, HSB och Riksbyggen, samt allmännyttiga bostadsbolag, regionala byggbolag och företag som arbetar med kommersiella lokaler, till exempel Friends Arena. wec360° har utvecklingskontor i Örebro samt marknads- och försäljningskontor i Solna, Göteborg och Malmö. 

Liknande jobb

Liknande jobb