VD/Affärschef Nybergs

Plats
Gotland
Annonserat
den 8 februari 2017
Stängs
den 23 februari 2017
Kontakta
Maria Zimdahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Det lilla gotländska familjeföretaget från 1930-talet är idag ett helägt dotterföretag till NCC. Nybergs Entreprenad AB är ett mark-, bygg- och anläggningsföretag. Vår marknad består geografiskt av Gotlands län. Historiskt sett har marknaden gått från stora markjobb vid bostadsbyggnation till mer hus-, anläggnings- och vägbyggande samt drift och underhåll. På grund av att marknaden begränsas geografiskt måste vi hela tiden anpassa oss till den lokala efterfrågan. Detta medför att vi har byggt upp en bred kompetens. Vi ser positivt på utvecklingen under de kommande åren och gläds åt att få vara med och utveckla Gotland.

Vår VD/Affärschef har valt att ta sig an nya utmaningar och vi söker nu en efterträdare.

Rollen hos oss
Som VD/Affärschef för Nybergs Entreprenad är du övergripande ansvarig för en verksamhet med en omsättning på ca 250 miljoner SEK och drygt 100 medarbetare. Du har fullt budget- och resultatansvar och är ytterst ansvarig för att driva tillväxten, öka konkurrenskraften och säkerställa god lönsamhet. Som chef arbetar du aktivt för att stötta, utveckla och motivera ledare och medarbetare inom verksamheten. Du har ett stort fokus på samverkan och förväntas bli en ambassadör för Nybergs och NCC bland kunder, leverantörer och beslutsfattare i branschen. Du rapporterar till Vice Divisionschef för NCC Infra Services.

Dina erfarenheter
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen samt många års erfarenhet i ledande och affärsdrivande befattningar i byggbranschen. Du är en erfaren ledare och är van att ha ett stort affärsansvar. Du har god marknadskännedom och ett starkt kontaktnät i branschen.

Dina egenskaper
Som person är du är engagerad, affärsmässig och resultatfokuserad med förmågan att ta tillvara utvecklingspotentialen inom avdelningen. Du är en lyhörd och skicklig kommunikatör och du har lätt för att entusiasmera och inspirera andra. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Gotland.

Kom och väx
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Zimdahl, Vice Divisionschef NCC Infra Services, tel. 070-589 09 33. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-02-23.

Välkommen med din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.