Erik Olsson söker ansvarsfull redovisningsekonom

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 februari 2017
Stängs
den 1 mars 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom? Gillar du att ha ansvar över ditt arbete och jobbar strukturerat? Vill du bli rekryterad till ett framgångsrikt företag, då är detta tjänsten för dig!

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB söker en driven och framåt redovisningsekonom. Erik Olsson sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm. Du välkomnas till ett engagerat och härligt gäng och ekonomiavdelningen består av 5 kollegor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du att sköta redovisningen för många små bolag och det är viktigt att Du arbetar strukturerat och med helikoptersyn.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

- Löpande bokföring och avstämningar
- Koncernavstämningar
- Uppföljning av ekonomisk information genom månadsavstämningar av balans- och resultatrapport
- Kund- och leverantörsreskontra samt fakturering
- Bokslutsarbete i månads-, kvartals- och årsbokslut
- Moms- och skattedeklarationer

Redovisningen sker i Visma men många rapporter skrivs i Excel, vilket gör att det ställs krav på att du kan systemet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 2 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag. Du ska ha goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i Palette och Visma Control. Som person är du noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.

Viktig information
SW hjälper Erik Olsson fastighetsförmedling med denna rekrytering. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Om företaget
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 190 anställda med en omsättning på ca 220 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholmsregionen i västra Skåne och i Göteborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Liknande jobb

Liknande jobb