Redovisningsekonom / Löneadministratör - Samres

Rekryterare
Plats
Lund
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 11 mars 2017
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Redovisningsekonom / Löneadministratör hos Samres får du ta ett stort eget redovisningsansvar för några av dotterbolagen i företaget samtidigt som du har det administrativa ansvaret för kontoret. Vidare kommer du att ansvara för löne- och personaladministration för två av dotterbolagen. Du kommer att ingå i vårt ekonomiteam om 3 personer där vi arbetar tätt tillsammans och hjälps åt som ett lag.

Dina främsta ansvarsområden är löpande bokföring av leverantörs- och kundfakturor, månads- och årsbokslut, allmänna administrativa uppgifter, samt löne- och personaladministration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Kontering och betalning av leverantörsfakturor
  • Framtagande av kundfakturor med faktureringsunderlag
  • Månads- och årsbokslut
  • Hantering av företagets leverantörsavtal samt avtal mot kund
  • Månatlig lönehantering, semesterårsskifte och årsskifte
  • Rapportering av lönestatistik och löpande personaladministration
  • Allmänna administrativa uppgifter
  • Inköp till kontoret
  • Kontorsansvarig

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en kandidatexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning och 5 års relevant erfarenhet från arbete med redovisning, administration och lönehantering. Du har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet från affärs- och rapporteringssystem. Erfarenhet av Pyramid, Opto, Hogia och Access är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter. Som person är du strukturerad och självgående. Du har en analytisk förmåga med fokus på detaljer och noggrannhet. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga och en vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Samres med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Om företaget
Samres är det enda företaget i Sverige som specialiserat sig på beställningscentraler för färdtjänst, sjukresor och annan anropsstyrd trafik. Samres har även uppdrag i Norge och Estland. Utöver detta levererar Samres andra kringtjänster till kollektivtrafiken, såsom kundinformationscenter för den allmänna kollektivtrafiken. Totalt ombesörjer Samres ca 5 miljoner resor per år. Samres har cirka 300 medarbetare i fem länder (Senegal, Moldavien, Estland, Norge, Sverige).

Liknande jobb

Liknande jobb