Business Controller till Pulsen AB

Rekryterare
Plats
Borås
Annonserat
den 16 februari 2017
Stängs
den 12 mars 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Vi är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och därför söker vi dig som stimuleras av både ekonomi och affär, som vill arbeta verksamhetsnära och stötta vår organisation på allra bästa sätt.

Rollen
Du kommer att vara anställd i Pulsen AB men stötta två bolag i vår koncern: Pulsen Omsorg AB och Pulsen Retail AB. Ytterst blir din uppgift att stödja respektive bolag vid utveckling av vårt arbete genom att synliggöra för oss hur vi kan bli bättre med proaktiva förändringsförslag. Du sitter med i respektive bolags ledningsgrupp och kommer samarbeta med våra konsultchefer, supportchefer, utvecklingschefer, försäljningschefer och tjänsteansvariga. Även tätt samarbeta med respektive VD, Business Controllers och koncernens ekonomiavdelning.

Arbetet kommer dessutom innebära budget- och prognosarbete, rapportering och uppföljning. Vara med och driva interna projekt relaterat till utveckling och uppföljning av verksamheterna, stötta och säkerställa att våra processer fungerar och efterföljs. Arbeta fram nyckeltal och underlag för beslut samt ansvara för resultatuppföljning och analysera avvikelser mot budget.

Ditt bidrag
För att ha rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom i grunden och har jobbat med redovisning och som Business Controller tidigare. Erfarenhet från medelstora tillväxtbolag, som en del i en större koncern skulle vara en stor tillgång för oss. Det skulle också vara starkt meriterande om du har erfarenhet från tjänsteföretag och/eller IT-/konsultbolag. Du bör också ha varit med och drivit interna förändringsprojekt och arbetat fram effektiva nyckeltal i tidigare roller. Eftersom vi dagligen arbetar med IT-lösningar ser vi gärna att du har ett stort intresse för IT och hur system kan stödja verksamheten. Du får gärna ha arbetat i flera olika affärssystem och utöver detta vill vi givetvis att du ska kunna fortsätta bygga på dina kunskaper och erfarenheter tillsammans med och hos oss.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av service och förbättringsarbete. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt sätt och tycker om att lösa problem genom att skapa effektivitet i verksamheten. Andra uppfattar dig som en jordnära person med förmågan att nå ut till andra och därmed bygga långsiktiga relationer.

Vad erbjuder vi?
Vi på Pulsen arbetar alla i nischade bolag som specialister nära kunderna. Varje dag får vi känna att vi gör skillnad och bidrar till att våra kunder får en enklare vardag. Vi är många på Pulsen som tidigare arbetat hos våra kunder i andra roller, flera har även själva varit beställare av systemen. Detta gör oss inte bara till duktiga leverantörer utan medför också en stor bredd av kunskap och dynamik. Vi strävar alla mot samma mål men genom många olika infallsvinklar.

Hela vår organisation präglas av en familjär kultur med en platt struktur, alla får komma till tals och initiera nya idéer och förslag. Vi arbetar hårt och synnerligen tätt tillsammans i teamen och tycker om att uppnå resultat gemensamt.

Om Pulsen
Pulsen Omsorg levererar tjänster och system som syftar till att höja kvaliteten inom social omsorg för kommuner och privata vårdgivare. Genom att involvera våra kunder i utvecklingen inom samtliga områden tillvaratar vi ovärderlig kunskap och skapar system som ger direkt nytta i verksamheterna.

Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag med affärssystem för konsumenthandel och försäljning. Avancerad teknik som stöttar e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning. Läs mer på www.pulsen.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@wise.se) eller Rekryteringskonsult Andreas Cederlund (070-243 74 45, andreas.cederlund@wise.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.EQonomy.se dock senast 12 mars 2017. Varmt välkommen!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Liknande jobb

Liknande jobb