Redovisningsansvarig till Frösunda Omsorg AB

Rekryterare
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 17 februari 2017
Stängs
den 18 mars 2017
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen
Som Redovisningsansvarig så ingår du i en grupp bestående av tre personer. Du kommer att ha nära samarbete med de övriga personerna i gruppen och med övriga funktioner inom ekonomi- och löneavdelningen. Du rapporterar till Redovisningschefen.

Tjänsten som redovisningsansvarig är en nyckelroll där du kommer att få helhetsansvaret för ett flertal dotterbolag inom Frösunda Omsorg koncernen. Tillsammans med övriga inom redovisningsgruppen får du mycket ansvar och kommer att ha många olika kontaktytor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för upprättande av månads-, kvartals och årsbokslut för tilldelade bolag
- Kontoavstämningar och säkerställa att balansräkningen innehåller korrekta poster
- Hantering av anläggningsredovisning och aktivering inköp av datorer
- Hantering av lönerelaterade frågor och avstämningar
- Delaktig i framtagande av veckovisa Cash flow
- Registrering av arbetsgivar- och momsdeklaration hos Skatteverket
- Kontroll att skatter och avgifter betalas till Skattekontot i tid
- Upprättande av årsredovisning för tilldelade bolag, i samarbete med redovisningschef
- Rapportering till externa intressenter såsom SCB m fl
- Vara delaktig i olika projekt inom redovisningsgruppen
- Ansvara för övrig löpande administration för tilldelade bolag och löpande ad hoc frågor tillsammans med redovisningschef och Business Control
- Kontinuerligt ta del av och tillämpa nyheter inom lag och god redovisningssed

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Därutöver har du minst fem års erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete. Du har goda kunskaper i Office-paketet och det är meriterande om du har erfarenhet av IFS.

Som person är du noggrann, drivande och initiativtagande. Du är social och trivs med att ha ett helhetsansvar med många olika kontaktytor inom organisationen. Vidare så har du en vilja att fortsätta att utvecklas och har lätt för att anpassa dig till förändring och ändrade förutsättningar.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat Telnr: 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Frösunda grundades 1994 och är ett ledande omsorgsbolag med verksamhet över hela Sverige. Verksamheten omfattar Personlig Assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och individ och familj. Frösunda har 9 500 medarbetare som arbetar inom verksamheter på ett 100-talet orter i Sverige. Företaget omsätter cirka 3 miljarder. Frösunda är ett värderingsdrivet företag. Det betyder att vi arbetar utifrån en uppsättning värderingar som vi tror starkt på och som vi bestämt att gemensamt hålla oss till. I grunden ligger också en idé om hur vi kan skapa allra störst nytta för våra kunder som vi kallar Frösundaidén. Frösundaidén kan sammanfattas med att vi låter kunden bestämma, utforma våra processer och våra arbetssätt. Det ställer mycket höga krav på att vi är lyhörda, flexibla och duktiga på att anpassa oss efter kundernas önskemål. Frösunda ägs av brittiska bolaget HG Capital.

Liknande jobb

Liknande jobb