Förmögenhetsrådgivare / Wealth Manager till Burenstam & Partners i Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 februari 2017
Stängs
den 27 mars 2017
Kontakta
Per Synnes
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker marknadens mest professionella medarbetare som vill vara med och bygga företaget vidare. Du har ett bra track record och nätverk i branschen samt kvalificerad erfarenhet av förmögenhetsrådgivning, finansiell planering, strategisk allokering och risk. Ditt arbetssätt kännetecknas av initiativ- och handlingskraft i kombination med en relationsbyggande och förtroendeingivande personlighet. Du erbjuds en utvecklande roll i ett framåt företag med hög trivsel.

För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta Per Synnes på Transearch International, tel 0702-99 15 30 alt per.synnes@transearch.se. Sista ansökningsdag är 27 mars. Alla kontakter hanteras konfidentiellt.

Burenstam & Partners är en av Sveriges främsta oberoende förmögenhetsrådgivare som skapar trygghet och utveckling för sina kunder. Det kräver intressegemenskap med kunden, kompetens och erfarenhet hos medarbetarna, obundenhet i val av investeringslösningar och konkurrenskraftig prissättning. Vi erbjuder marknadens mest intressanta modell för att hjälpa kunder till finansiella lösningar.