Business Controller till entreprenöriellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2017
Stängs
den 25 mars 2017
Kontakta
Maria Hansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du vår kunds nästa medarbetare? Vår kund är en världsomspännande branschorganisation inom selfstoragemarknaden. Här erbjuds ett högt tempo i en entreprenöriell anda, bolaget är under tillväxt och det finns stora möjligheter till utveckling.

Detta är en tillsvidareanställning där du blir inhyrd som konsult under 6 månader och därefter anställd av kunden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra ekonomigruppen där du som Business Controller kommer att vara bryggan mellan ekonomi och organisation. Du rapporterar till CFO.

Dina arbetsuppgifter kommer att handla om bokslut, budget, Kalkyler, rapportering, uppföljningar, Prognoser och analyser.

Passar dessa egenskaper in på dig?
Övergripande har du förmågan att se hela affären och tillsammans med teamet skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla företaget. Du är kommunikativ och kan arbeta självständigt i beslut och arbetsprocess.

Vi ser att du är en social person som tycker om att arbeta i en entreprenörsstyrd organisation, du är en analytisk person som har ett stort intresse för affären och verksamheten i stort. Vidare är du initiativtagande och trivs i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar.

Har du denna bakgrund?
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning inom ekonomi. Du har minst 3-5 års erfarenhet av en liknande Controllerroll. Du är en van användare av större affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Du arbetar obehindrat på Svenska och Engelska.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb