Rekryteringschef Sverige

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 mars 2017
Stängs
den 1 april 2017
Kontakta
Michael Brommels
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vår kund
Söker du en spännande roll med ett helhetsperspektiv inom rekrytering? Vi söker nu en person som vill ha huvudansvaret för rekrytering inom iZave – ett expansivt finansbolag. iZave har nyligen blivit förvärvade av NewCap Holding och står nu för en kraftig expansion i Sverige där de avser rekrytera flertalet investeringsrådgivare till alla bolagets kontor. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för alla rekryteringar till iZave.

NewCap är ett danskt aktiebolag noterat på Nasdaq OMX Copenhagen, som bedriver verksamhet inom aktiv kapital- och fondförvaltning, förvaltning av fondförsäkringar och pensionskapital samt försäkringsförmedling. De syftar nu till att stärka sin marknadsposition och konkurrenskraft på den svenska marknaden.

iZave är ett av Sveriges ledande rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Vi hjälper kunder med pensioner, sparande, förvaltning, försäkringar, juridik och skatter. iZave AB med anknutna ombud står under tillsyn av Finansinspektionen och samtliga rådgivare som är verksamma inom iZave är licensierade av SwedSec Licensiering AB och/eller InsureSec AB.

Din roll
Som Rekryteringschef Sverige på iZave kommer du arbeta i ett team om två personer där du i huvudsak tillsammans med rekryteringsansvarig i Stockholm kommer att arbeta med att kraftigt stärka upp antalet rådgivare.

• Du kommer att ha huvudansvaret för all rekrytering på iZave
• Personalansvar för en person som assisterar dig i din yrkesroll
• Rollen som Rekryteringschef Sverige innefattar bland annat att upprätta årsplan för rekrytering, arrangera event, planera in arbetsmarknadsdagar, söka i databaser, anlita rekryteringsbyråer, intervjua kandidater, skriva avtal, marknadsföra iZave på sociala medier, finna kreativa lösningar i syfte att hitta nya investeringsrådgivare, försäkringsförmedlare och trainees samt koordinera aktiviteter
• Ta fram och utveckla intervjumallar och tester

Dina kvalifikationer
Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och vill ta nästa steg i din karriär? På iZave får du ett helhetsansvar där du får arbeta i en spännande miljö och möjlighet att utvecklas inom rekrytering. För att söka till tjänsten ska du ha:

• Fem års erfarenhet av rekrytering. Meriterande är om du tidigare har arbetat med rekrytering av investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare
• Erfarenhet av att sätta upp rekryteringsevent, skriva rekryteringsannonser och rekryteringsbrev samt av att hålla i intervjuer
• Det är meriterande om du tidigare har arbetat proaktivt för att med hjälp av sociala medier rekrytera till den finansiella sektorn

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Rekryteringschef Sverige är du social och gillar att jobba i en dynamisk miljö. Du trivs med att ha ett stort ansvar och gillar att arbeta tillsammans med andra.

• Du trivs med att leda andra
• Du är självgående och drivs av att göra ett bra jobb
• Du har ett stort kontaktnät och gillar att ha många bollar i luften

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar iZave med Netwrk. Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Michael Brommels på 072-55 55 713. Vi kommer endast kontakta kortlistade kandidater.

Omfattning
Heltid
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

Kontakt
Michael Brommels
michael.brommels@netwrk.se
+46 72 55 55 713

Liknande jobb

Liknande jobb