Controller med erfarenhet av SAP till dormakaba

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 mars 2017
Stängs
den 21 mars 2017
Kontakta
Helena Åhs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en erfaren Controller till vårt trevliga kontor i Västra Frölunda. dormakaba är mitt i en spännande förändringsfas och vi söker dig som vill vara med på denna utvecklingsresa!

Arbetsuppgifter 
Som Controller hos oss har du en nyckelroll i vår fortsatta utveckling. Till en början kommer dina arbetsuppgifter att vara fokuserade på att skapa struktur och sätta regler för vår internredovisning med ett nyskapat Shared Service Center för Skandinavien, Finland och Baltikum. På sikt kommer sedan ditt arbete att bli mer inriktat på analys. Ditt ansvarsområde innefattar internrapportering, budget, forecast och uppföljning samt konsolidering, vidare gör du sammanställningar till vår ledningsgrupp. Du stöttar även vår säljavdelning vid frågor rörande kundbonus och transfer pricing samt med uppföljning och analys av försäljning och projekt.

Du kommer att arbeta nära vår CFO och rapportera direkt till honom samt samarbeta med våra andra två Controllers. En del resande kommer att ingå i din tjänst.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har några års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning och controlling. Du har tidigare arbetat inom en större koncern och är van att använda engelska som arbetsspråk. Vidare har du erfarenhet av SAP och ligger på en avancerad nivå i ditt Excelanvändande. Meriterande är kunskaper i tyska och tidigare erfarenhet av Hyperion. Har du erfarenhet av att implementera ERP-system, av arbete i ett nordiskt SSC eller av sammanslagning av bolag är även det positivt.

För att passa i rollen ser vi att du är en framåt och självgående person som trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en uttalad analytisk förmåga och är van att arbeta i ett högt tempo. Söker du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter är detta jobbet för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast den 21 mars. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs på telefon 031 – 333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
The businesses of Dorma Group (headquartered in Ennepetal, Germany) and Kaba Group (headquartered in Rümlang, Switzerland) have merged together as of September 2015, creating one of the world’s top organizations in the global market for security and access solutions. With total sales of EUR 1.9 billion and over 16,000 employees in 50 countries, dormakaba has a production or distribution presence in all relevant markets. Read more at www.dormakaba.com.

Liknande jobb

Liknande jobb