Kundansvarig till SJR Syd

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 6 mars 2017
Stängs
den 4 april 2017
Kontakta
Sandra Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
Som kundansvarig på SJR skapar och utvecklar du relationer med nya och befintliga uppdragsgivare, vilka i huvudsak är medelstora och större svenska och internationella företag verksamma främst i Skåne och delar av Halland. Du kommer att arbeta med kunder inom vår inriktning ekonomi och finans där dina kontaktytor sitter i beslutsfattande positioner.

Du kommer aktivt att bearbeta nya kunder samtidigt som du underhåller sedan tidigare etablerade relationer. Vi har ambitionen att vara vår kunds förstahandsval och främsta bollplank inom rekrytering, projekt och konsultlösningar. Utöver det relationsskapande arbetar du också med offertskrivning och ramavtal samt agerar intern projektledare vid förfrågningar och uppdrag från kund. Inom säljavdelningen blir du också delaktig i, eller leder själv, projekt med syfte att ytterligare utveckla rutiner och arbetssätt samt förfina vårt erbjudande och koncept. Till din hjälp har du säljassistenter som verkar som en sambandscentral för kundbearbetningen.

Du blir en viktig nyckelperson och du rapporterar till gruppchef för säljorganisationen i region Syd. Din arbetsplats blir i attraktiva lokaler på Adelgatan i Malmö samt Kullagatan i Helsingborg.

Du kommer att omges av riktigt duktiga och erfarna kollegor och det är tillsammans som vi blir lyckosamma. Struktur, ihärdighet och ett högt engagemang präglar vår vardag.

Tänkbar bakgrund
Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna med ekonomisk inriktning och som har minst 3 års erfarenhet från kvalificerad tjänsteförsäljning, att koordinera affärer och att arbeta mot uppsatta mål. Du har god förståelse för ekonomi- bank och finanssektorn. Det är också meriterande om du kommer från rekrytering/konsultbranschen.

Personliga egenskaper
Vi ser dig som en utåtriktad person som trivs i mötet med människor och som blir rastlös i kontorsstolen. Du karaktäriseras av din stora drivkraft och vilja att lyckas. Du trivs i ett högt tempo och att verka som en kugge i ett väl fungerande maskineri. Din ambition är att tillhöra de bästa inom ditt område.

För att lyckas i rollen som kundansvarig har du ett kommersiellt tänkande och drivs av att göra affärer. Du har en unik fallenhet för att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du är kreativ, gillar att tänka i nya banor och med din analytiska förmåga kan du snabbt sätt dig in i nya sammanhang och förstå problem och behov, samtidigt som du även kan identifiera våra kunders möjligheter och potentialer inom ekonomiområdet och SJR´s tjänsteutbud.

Vidare har du lätt för att uttrycka dig och har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast den 2017-03-31. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef försäljning, Sandra Bengtsson på 0766-471605. Varmt välkommen - vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 500 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg.
Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef- och specialistnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb