Finansinspektionen söker internationell administratör

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2017
Stängs
den 29 mars 2017
Ref:
826
Kontakta
Karin Lundberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som internationell administratör ansvarar du för Finansinspektionens administration av tillsynskollegier. Finansinspektionen leder kollegierna, som är samarbetsorgan för tillsynsmyndigheterna från de länder där de stora internationella svenska bankerna bedriver verksamhet. Du förser utländska tillsynsmyndigheter med relevant information, ansvarar för FI:s interna dokumenthantering samt bokar och förbereder internationella möten. Tjänsten passar dig som drivs av ordning och reda och tycker om internationella kontakter. Du stöttar även dina kollegor med informationsinsamling och att strukturera den informationen. Eftersom rollen är ny finns det stora möjligheter att själv bygga upp en struktur för de administrativa rutinerna i syfte att få till en effektiv administration.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och åtminstone tre års erfarenhet som administratör, gärna från myndighet och/eller internationell organisation. Du har goda kunskaper i svenska, engelska och i Office-programmen. Kunskaper inom ekonomi, finans eller juridik är meriterande liksom erfarenhet av diarieföring.

Som person är du självgående, kvalitetsmedveten och initiativrik. Du är serviceinriktad och uthållig och bidrar till ett gott samarbete.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Karin Lundberg på 08- 408 980 00. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 29 mars 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Med vänliga Hälsningar,
Finansinspektionen

Liknande jobb

Liknande jobb