Technical Director to Maintpartner

Rekryterare
Plats
Mälardalen
Annonserat
den 10 mars 2017
Stängs
den 22 mars 2017
Ref:
SE-11943
Kontakta
Agneta Tunbark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Division Energy

Maintpartner erbjuder högklassiga digitala tjänster, som säkerställer operationell effektivitet och transparens. Vårt mobila koncept för tjänsteleveranser, MP Flow®, och vår senast utvecklade IoT-lösning MP INtelligence® lämpar sig utmärkt för analysering, optimering och styrning inom drift och underhåll.

Maintpartners system för processoptimering och innovativa underhållslösningar har skapat ett mycket stort intresse hos kunderna, vilket medfört att vi idag ansvarar både för drift och underhåll för ca 20 % av den totala energiproduktionen i Finland. Maintpartner är nu inne i ett expansivt skede och vi bedömer förutsättningarna för lönsam tillväxt som mycket goda.

Till en roll som ansvarig för den svenska delen inom Division Energy söker vi en initiativkraftig och kundorienterad Technical Director med gott ledarskap och fokus på både teknisk och operativ utveckling av verksamheten. Ansvaret inkluderar även fullt budgetansvar för och operativ ledning av verksamheten vid kraftvärmeverken i Norrköping och Örebro, i dagsläget 4 team med sammanlagt cirka 65 medarbetare. Vår bedömning är att ansvaret förväntas utökas under året med kommande kontrakt, då främst i Mälardalen med omnejd. Rollen är mycket självständig och du planerar själv din vardag.

Organisatoriskt är befattningen placerad på koncernnivå och rapporterar till Executive Vice President, Energy Division vid HK i Finland.

Vi söker en civilingenjör eller motsvarande med erfarenhet av modernt, professionellt underhåll, naturligtvis helst från energibranschen, men vi ser också att du kan komma med erfarenhet från processindustri eller annan industri och där du då hanterat olika typer av projekt inom energiområdet – alternativt har du erfarenhet från industriservice eller konsultverksamhet. Vårt koncernspråk är engelska och kunderna svenska, varför det krävs att du behärskar båda språken väl. Vi värdesätter kundperspektiv, intresserat ledarskap och flexibilitet.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för både personlig och professionell utveckling i ett av branschens internationellt ledande företag. I samarbete med skickliga kollegor i olika länder ges du möjlighet att både delta i och driva utvecklingen av professionell underhållsservice.

Intresserad? Registrera då din ansökan snarast och absolut senast den 22 mars via www.mercuriurval.se (Ref no SE-11943). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark, 019-19 68 11, Mercuri Urval.

Maintpartner är marknadsledande inom industriellt drift och underhåll i norra Europa. Vi är experter och tillsammans med våra kunder strävar vi efter ständig förbättring av produktiviteten. I partnerskap med våra kunder hjälper vi dem att minimera processtörningar och förbättra lönsamhet på ett hållbart sätt. Maintpartnerkoncernen har ca 1.900 anställda och en omsättning på cirka 190 miljoner euro per år. Koncernen har kontor i Finland, Sverige, Polen och Estland. Läs gärna mer på hemsidan www.maintpartner.com.

Liknande jobb

Liknande jobb