Team Manager till Bluegarden i Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 10 mars 2017
Stängs
den 9 april 2017
Kontakta
Jessica Fogelsjöö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare Bluegarden söker vi en Manager BPO med ansvar för leveransen av Bluegardens Business Process Outsourcing, BPO. Du säkerställer att leveransen till kund uppfyller ställda krav på kvalitet och effektivitet. Bluegarden arbetar ständigt med att utveckla sina processer och i detta effektiviseringsarbete är du en självklar nyckelspelare.

En annan viktig uppgift är att planera för tillväxt. Du kommer att ha stort affärsfokus och bidra till att utveckla bolagets tjänsteerbjudande för såväl nya som befintliga kunder.

I rollen ingår:

  • Att vara affärsansvarig för enheten avseende lönsamhet och leveranskvalitet
  • Personalansvar över både direktrapporterande samt en Team Manager
  • Att arbeta med affärsutveckling
  • Att bidra till att utveckla och paketera tjänsteerbjudandet
  • Att styra och leda tjänsteleveranserna och säkerställa god kvalitet
  • Att driva och koordinera det dagliga effektiviserings- och förbättringsarbetet
  • Att vara delaktig i införandet av tjänsteleveranser till nya kunder
  • Att följa upp och aktivt arbeta med kundnöjdhet

Som Manager BPO för Bluegarden kommer du att tillhöra ett framgångsrikt bolag med engagerade och professionella medarbetare där det är högt i tak och där man arbetar efter tydliga målbilder. Du förväntas sprida energi bland dina medarbetare, vårda befintliga kundrelationer och bidra till det strategiska och operationella utvecklingsarbetet.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll har du arbetat med budget- och personalansvar för ett antal personer under minst 5 år. Du har erfarenhet från en löneoutsourcingverksamhet alternativt från ett shared service center och du har förståelse för själva löneprocessen. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi ser att du har högskoleexamen inom Ekonomi/ HR eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter dig som är proaktiv och har ett starkt affärsdriv. Du klarar av att hantera och balansera mellan kunders, medarbetares och bolagets krav och förväntningar. Du trivs i en händelserik miljö och med att kombinera ditt intresse för kommersiell affärsutveckling och operativt personalarbete. Vi har höga förväntningar på ledaregenskaper, kommunikationsförmåga och strategisk höjd. Som ledare är du tydlig med målsättningar och skapar ett engagemang hos alla att uppnå dem. Framför allt är du serviceorienterad och drivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bluegarden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jessica Fogelsjöö på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Om Bluegarden
Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området Human Resources och Lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Bluegarden Lön. Vi levererar även outsourcing av löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje månad får2,3 miljoner skandinaver sin lön via Bluegardens lösningar. Koncernen har cirka 600 anställda och i Sverige arbetar 125 personer. För mer information besök www.bluegarden.se.

Liknande jobb

Liknande jobb