Junior Financial Controller till välkänt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2017
Stängs
den 12 april 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Junior Financial Controller till ett välkänt bolag med kontor i Stockholm City. Vi söker en driven och ansvarsfull person till denna tjänst där man kommer att kombinera löpande arbete med redovisning och controlling samt med ansvar för att stötta mer seniora medarbetare i deras uppgifter och därmed få delta i ett bredare ekonomiarbete. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete inom processen för leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av fakturor
  • Bokföra betalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner
  • Få insikt och medverka i det löpande arbetet med både intern och extern finansiell rapportering
  • Sammanställa och presentera beslutsunderlag med finansiell information
  • Utföra löpande arbetsuppgifter rörande momshantering
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet samt delta i bokslutsarbetet
  • Aktivt föreslå och delta i förbättringsprojekt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker en person med akademisk examen och minst ett års erfarenhet från arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning. Du har goda redovisningskunskaper och grundläggande förståelse för momshantering. Erfarenhet av leverantörsreskontra och tidigare arbete på ett företag med stora transaktionsflöden är meriterande. Du har goda excel-kunskaper och uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, självgående och utåtriktad. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Vi vill träffa en kommunikativ person som har lätt att knyta nya kontakter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2130.

Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb