Internationell Redovisningsekonom till Vera & John

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 15 april 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en internationell redovisningsekonom till Vera & Johns kontor i Stockholm. Bolaget upplever en stark tillväxt och söker en strukturerad person med goda redovisningskunskaper, gärna med erfarenhet från bank eller finansbolag och vana vid att hantera olika valutaflöden. Du kommer att ingå i ett tight och sammansvetsat team som ansvarar för all redovisning inom gruppen. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att hantera avstämningar och sköta löpande redovisning
  • Medverka i upprättandet av bolagets månads- och årsbokslut
  • Ta en aktiv roll i sammanställningen av bolagets årsredovisning
  • Löpande ha kontakt med revisorer, samarbetspartners och myndigheter
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer
  • Arbeta aktivt för att höja kvaliteten och effektivisera redovisningsprocesserna

Erfarenhet
Vi söker dig som har en eftergymnasial eller akademisk utbildning i företagsekonomi eller redovisning. Du har minst fem års erfarenhet ifrån arbete med liknande arbetsuppgifter på en redovisningsfunktion och god förståelse för redovisning med allt ifrån löpande bokföring till rapportering och bokslut. Tidigare erfarenhet från ett internationellt bolag anses som meriterande, men är inget krav. Vidare är du bekväm med att använda Excel som arbetsverktyg och uttrycker dig väl på svenska och i engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, strukturerad och kommunikativ. Som person är du självgående och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är noggrann, prestigelös och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är hjälpsam, engagerad och har förmågan att vara flexibel när det krävs.

Vera & John
Vera & John ingår i Jackpotjoy Group som är noterad på Londonbörsen. Koncernen har flera starka och snabbväxande varumärken och investerar i företag som utvecklar och driver underhållning och spel på bl.a. webben och mobilen. Rätt person välkomnas till en globalt centraliserad ekonomifunktion placerad i Stockholm city.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2132.

Ansvariga kontaktperson är Johan Zethrin. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb