Lancelot Asset Management söker Analytiker

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 10 april 2017
Kontakta
Niclas Näslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som har ett genuint intresse för aktier, krediter och bolagsanalys. Du har en mycket god analytisk förmåga och är nyfiken på och intresserad av att förstå både företag och människor. Som person är du en lagspelare, initiativrik och kreativ.

Som analytiker kommer du att jobba direkt med förvaltarna för den diskretionära förvaltningen och Sverigefonden Lancelot Avalon. Du kommer att vara generalist med fokus på fundamental bolagsanalys och investeringar i såväl svenska som utländska aktier och obligationer. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och över tid ta ett större förvaltningsansvar.

Relevant erfarenhet:

  • God generell kunskap om finansiella marknader och instrument
  • Akademisk examen med goda studieresultat
  • Bakgrund som förvaltare/analytiker eller liknande arbetsuppgifter
  • Insikt i och kunskap om portföljförvaltning

Vi samarbetar med Lager & Partners i denna rekrytering. Skicka in din ansökan och CV, samt betyg och intyg, senast den 10 april 2017 till lancelot@lagerpartners.com. Vid frågor ring Niclas Näslund, Lager & Partners på 08-407 64 60.

Vi på Lancelot tror på aktiv förvaltning och att våga avvika från marknaden för att skapa bättre avkastning. Våra värdepappersportföljer är koncentrerade och består alltid av ett fåtal noga utvalda innehav. Vi allokerar även aktivt mellan tillgångsslagen aktier och obligationer för att undvika nedgångar och öka exponeringen vid uppgångar.

Lancelot Asset Management bedriver oberoende aktiv kapitalförvaltning med fokus på absolutavkastning. Förvaltningen bedrivs i form av diskretionära uppdrag, fondförvaltning samt oberoende rådgivning. Kunderna utgörs av förmögna privatpersoner, företag och institutioner.

Liknande jobb

Liknande jobb