Försäljningsansvarig till Axians i Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 9 april 2017
Kontakta
Huseyn Charif
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

UPPDRAGET
I befattningen som försäljningsansvarig får du en spännande roll där du kommer vara delaktig i att vidareutveckla vår affärsenhet samt etablera vårt nya varumärke i Öresundsregionen. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en befattning där du är en drivande kraft i ett pågående förändringsarbete. Du kommer att arbeta nära vårt team av IT-konsulter samt vår affärsenhetschef. Du rapporterar till affärsenhetschefen.

Din viktigaste roll blir att sprida kunskap om Axians på marknaden, utveckla nya kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer därför inledningsvis att fokusera på nykundsbearbetning och försäljning och därmed bredda Axians kundbas. Ditt uppdrag omfattar därmed försäljning av IT-konsulttjänster där våra medarbetare alla har en gedigen erfarenhet inom sina respektive specialistområde. En central del i ditt uppdrag är att analysera marknaden och kontinuerligt ha en nära dialog och samarbete med våra IT-konsulter. Som försäljningsansvarig arbetar du också självständigt med att bearbeta våra befintliga kunder. Du kommer således ha en nyckelbefattning i vårt arbete med att vidareutveckla vår konsultverksamhet inom ICT i Öresundsregionen. Geografiskt kommer du huvudsakligen arbeta i Öresundsregionen.

KOMPETENSPROFIL
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande med god ekonomisk förståelse. Du har flera års försäljningserfarenhet av B2B och har du även arbetat med B2C är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning och vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av förändringsarbete. Har du tidigare erfarenhet av IT-branschen och god förståelse för branschens utmaningar är det en fördel. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande.

Då arbetet innebär nykundsbearbetning och försäljning ser vi att du är uthållig och har en god kommunikativ förmåga. Då arbetet innebär dagliga kontakter inom ett brett kontaktnät internt och externt har du en god förmåga att skapa relationer samt trivs med uppsökande försäljning mot potentiella kunder. För att nå framgång i arbetet tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt och en drivkraft att hitta vägar framåt. Som person är du ansvarstagande och jordnära. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

AXIANS ERBJUDER
Du erbjuds möjligheten att vara med och vidareutveckla en verksamhet som besitter stor kompetens. Därmed chansen att vara med och påverka och driva vår affärsverksamhet framåt. Du får arbeta i en global organisation organiserat i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap och autonomi. Organisationen har korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi och stark ägarstruktur.

Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Huseyn Charif på 073-231 25 77. Sista ansökningsdatumet är 9 april 2016.

Välkommen med din ansökan!

Axians - Digital Transformation - English
https://www.youtube.com/watch?v=vZ1Hqm8dzdY

OM AXIANS
Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.

Liknande jobb

Liknande jobb