Projektassistenter till växande revisionsbyrå

Rekryterare
Plats
Stockholm (City)
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 16 april 2017
Kontakta
Linda Marcus
Arbetstid
Heltid

För en av Sveriges ledande och snabbt växande revisionsbyrå söker vi nu två projektassistenter. Vår kund sitter i centrala Stockholm och du välkomnas in i positivt och högpresterande assistentteam.

Tjänsten och ansvarsområden
Du ingår i ett större assistentteam om 20 assistenter och som projektassistent kommer du att vara delaktig i ett eller flera projekt parallellt. Tjänsten är bred och du kommer att stötta revisionsteamen och assistera revisorerna administrativt. Dina arbetsuppgifter kommer b la att innefatta:

  • Fakturering och offertskrivning
  • Reseräkningar och resebokningar
  • Möteskoordinering och förberedelser inför kundbesök, seminarium och events
  • Protokollföring
  • Research och sammanställning av material
  • Vara behjälplig vid framtagning av presentationer

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har erfarenhet från en administrativ eller assisterande roll. För att lyckas och trivas som projektassistent ser vi att du är proaktiv och initiativrik. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att koordinera flera arbetsuppgifter mot korta deadlines. Vidare är du prestigelös och självgående och tar ett stort eget ansvar. Som projektassistent har du många kontaktytor internt med även viss klientkontakt och ett nära samarbeta med övriga projektassistenter.

Anställning och Ansökan
Tjänsterna är två 9-månaders konsultuppdrag med anställning hos SW och för rätt person finns stor möjlighet till överrekrytering till kunden. Vid frågor vänligen kontakta Linda Marcus på SW, 08/407 55 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb