Nyutexaminerad till roll som Kundrådgivare

Rekryterare
Plats
Stockholm (Liljeholmen)
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 19 april 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du i början av din karriär och vill arbeta på ett stolt och innovativt företag med fötterna i framtiden? Är du en positiv och engagerad person med kundfokus som vill arbeta på ett företag med stor möjlighet till personlig utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Arbetsuppgifter
Bankgirots Kundservice hanterar support och rådgivning till banker och bankernas företagskunder, gällande Bankgirots produkter och tjänster Vi har en hög kundnöjdhet som möjliggörs genom våra fantastiska kundrådgivare som varje dag bär ut Bankgirots varumärke i sina möten med kunderna.

Som kundrådgivare på Bankgirots kundservice kommer dina arbetsuppgifter vara att tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge Bankgirots kunder högkvalitativ service. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta att ta emot inkommande samtal samt hantera administrativa ärenden, svara på frågor och guida kunderna till rätt lösning.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du är i början av din karriär eller nyutexaminerad från högskola/universitet, gärna inom ekonomi, IT eller liknande. Du har tidigare arbetat inom service och/eller försäljning och motiveras av att arbeta med kunder. 

Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift. För att trivas i rollen som kundrådgivare bör du vara utåtriktad, lyhörd och känna engagemang för varje kundärende. Du har en förmåga att hantera ett högt arbetstempo och är en person som gärna kommer med nya lösningar och idéer. Som person är du ambitiös, strukturerad och självgående och trivs att arbeta mot uppsatta resultat/mål. Bland dina kollegor är du en glad och social person som gärna bidrar till en positiv stämning på kontoret. För att lyckas som kundrådgivare bör du dessutom ha förmågan att arbeta med flera saker samtidigt samt ha förmågan att kunna ta till dig ny information och kunna applicera detta i ditt arbete.

Ansökan
Rekryteringen genomförs i samarbete med SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Maila ditt cv till linda.marcus@sw.se Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus på telefon 08-407 55 51. Välkommen med din ansökan!

Bankgirot är ett europeiskt clearinghus med uppdrag att leverera marknadsledande lösningar inom betalområdet som ökar kundernas konkurrenskraft. Som det enda clearinghuset för massbetalningar i Sverige har Bankgirot en central roll i den svenska betalningsinfrastrukturen och hanterar den stora merparten av denna typ av betalningar. Med betalsystemet Betalningar i realtid, som också är det betalningssystem som konsumenttjänsten för realtidsbetalningar Swish bygger på, har skapat nya möjligheter till att erbjuda helt nya sätt att betala på. Varje dag förmedlar Bankgirot upp till 100 miljarder kronor och varje timme flödar mer än 125 000 transaktioner mellan avsändare och mottagare och vi ser till att varenda krona hamnar exakt där den ska. Exempel på andra tjänster som Bankgirot tillhandahåller är elektronisk identifiering och e-faktura. Bankgirot räknas som en av de viktigaste delarna i Sveriges finansiella infrastruktur. Vi garanterar flödet.

Bankgirots verksamhet startades 1959 och sysselsätter idag cirka 240 medarbetare. Bankgirot ägs av SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank, Skandiabanken och Länsförsäkringar Bank.

Liknande jobb

Liknande jobb