Nyutexaminerad till kundserviceroll på finansbolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 19 april 2017
Kontakta
Linda Marcus
Arbetstid
Heltid

SW söker för kunds räkning dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet och vill arbeta med service och hantering av kundärenden per telefon. Vår kund är ett finansbolag med stora ljusa lokaler i Stockholm och du välkomnas in i en härlig grupp. Uppdraget startar i maj 2017 sträcker sig initialt 6 månader framåt, därefter finns goda möjligheter till förlängning direkt hos vår kund. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del kundserviceavdelning som hanterar support och rådgivning kring bolagets produkter och tjänster till företagskunder.

Du hanterar i din roll betalningsfrågor samt rådgivning och support till bolagets kunder via telefon och mail. Utöver detta sköter du administrationen kring kundärendena och hanterar dem i de olika interna systemen. Din roll innebär mycket kontakter med kunder och banker samt dina kollegor internt.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskola/universitet eller motsvarande, gärna inom ekonomi, IT eller systemvetenskap. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande samt liknande administrativa arbetsuppgifter och har en god förmåga att ge service. Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och teknik, du har goda datorkunskaper och har gärna arbetat i olika IT-program och affärssystem.

För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad, lyhörd och känna engagemang i varje kundärende. Du är mån om att bidra till en trevlig atmosfär på arbetsplatsen. Vidare är du effektiv samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Viktig information
Ovanstående tjänst är en visstidsanställning med start i maj 2017 och sträcker sig initialt 6 månader framåt med anställning hos kund, därefter finns goda möjligheter till tillsvidareanställning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus på telefon 08-407 55 51.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb