International Sales Representative

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 mars 2017
Stängs
den 23 april 2017
Ref:
931
Kontakta
Lovisa Mankert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en driven säljare som vill vara med och bygga Cellinks globala försäljningsteam.

Du är en intresserad person som trivs i en innovativ miljö som ställer krav på en nyfikenhet och en vilja att lära för att på så sätt generera förtroendebaserad försäljning. I din roll kommer du ansvara för att öka Cellinks försäljning av 3D-bioskrivare, biobläck och förbrukningsvaror till forskningsinstitut, universitet och företag. Majoriteten av din tid kommer att spenderas på mässor och kongresser runt om i världen för att där möta potentiella kunder, lyssna till deras behov och skapa förtroende och engagemang.

Cellink lägger stor vikt vid personliga egenskaper och är måna om att du är en person som passar in i deras företagskultur. Men för att lyckas i rollen tror vi att tidigare erfarenhet från försäljning, gärna genom direktförsäljning på mässor och kongresser, är en framgångsfaktor. Har du också arbetat med försäljning av innovativa produkter eller är en entreprenöriell akademiker med examen inom biologi eller kemi ser vi gärna att du söker rollen. Företagsspråket är engelska och du behöver därför prata och skriva obehindrat för att kunna kommunicera med kunder samt med resten av Cellinks team.

Cellink erbjuder dig en möjlighet att få vara med på en resa i ett företag som revolutionerar en revolutionerande bransch där du kommer spela en viktig roll för företagets framtida tillväxt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV på engelska) snarast då vi arbetar med löpande urval via www.sellsource.se. Frågor besvaras av Lovisa Mankert, 0707 – 46 44 17, lmankert@sellsource.se eller Marcus Wigren, 0704 – 46 44 01, mwigren@sellsource.se.

Företagspresentation
Cellink is an innovative biotechnology company and also the first bioink company in the world. Our vision is to create the future of medicine by creating the necessary tools for experts around the world to bioprint living human organs and tissue. We strive to make the bioprinting technology as accessible, user-friendly and high performing as possible. We also collaborate with different organizations over the globe in pursuit of the same goal.

Liknande jobb

Liknande jobb