Human Capital

Skattekonsult inom Global Mobility

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2017
Stängs
den 26 april 2017
Ref:
TD/1439
Kontakta
Tobias Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BDO söker nu en erfaren och driven person till skatteavdelningen inom Global Mobility med placering på Karlavägen i Stockholm city. I rollen ingår du i ett specialistteam som arbetar med internationell rådgivning och planering inför och vid utlandstjänstgöring för att effektivt kunna optimera och förutse kostnader för klienter samt undvika oväntade skyldigheter kopplat till internationellt verksam personal hos klienten. Hos BDOs skatteteam kommer du att arbeta i ett team med mångårig erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö nära kunder med olika typer av behov som behöver BDOs expertis i dessa frågor.

BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar.

Din utmaning:

  • Aktivt arbeta med frågor som rör: policyfrågor, skattekompensation, skattskyldighet och dubbelbeskattningsavtal.
  • Arbeta med upprättande av deklarationer, utföra kalkyler av kostnader för utlandsuppdrag samt bedöma beskattningskonsekvenser.
  • Ingå i större team inom revision och rådgivning med din skatterättsliga kompetens och aktivt delta i marknadsföring gentemot interna och externa kontakter
  • Utifrån egen kompetens gärna hålla i utbildningar, events samt egna presentationer.
  • I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Din bakgrund:

  • Jur.kand. examen eller motsvarande utbildning med inriktning mot skatterätt. Du har minst två års relevant skatterfarenhet inom Global Mobility-frågor.
  • Van att arbeta proaktivt i en progressiv miljö som sätter kundens behov i centrum
  • Du är förändringsbenägen och van att leverera hög kvalitet i en krävande miljö, med ett brinnande intresse för komplexa skattefrågor
  • Som person är du driven, strukturerad, noggrann, kommunikativ och självgående
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Om BDO:
BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande med bland annat ett gediget friskvårdspaket där vi förutom en generös friskvårdspeng även erbjuder dig möjligheten att delta i olika lopp, hälsoundersökningar och massage. Men vi vill ju även ha kul på jobbet och har därför en festkommitté som samordnar både julfest, sommarfest och andra tillställningar med hela regionen.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1439, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvarig rekryteringskonsult Tobias Danielsson eller Mikael Schmidt på 08-546 992 60.

Liknande jobb

Liknande jobb