Senior Accountant till internationellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Kontakta
Julia Dahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Senior Accountant till ett internationellt bolag med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll hos en attraktiv arbetsgivare, och vi söker en kommunikativ person med goda kunskaper inom redovisning och fem års erfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vidare trivs du i en dynamisk och ombytlig miljö då bolaget befinner sig en föränderlig fas. Vi söker antingen dig som är underkonsult eller dig som är intresserad av ett konsultuppdrag på sex månader med chans till övergång i en tillsvidareanställning. Vi söker dig som är tillgänglig inom kort och då vi intervjuar kandidater löpande ber vi dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Överordnat ansvara för redovisningen med upprättande av bokslut, årsredovisning och övergripande rapportering
  • Upprätta redovisning och rapportering av moms i flertalet länder samt moms- och intrastatrapportering
  • Självständigt ansvara för värdering av stora poster i balansräkningen så som anläggningar och lager
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner samt lyfta interna förbättringsåtgärder
  • Ansvara för kontakten med bolagets revisorer
  • Stötta och arbetsleda ekonomiassistenter

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig med minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har tack vare din erfarenhet god förståelse för både redovisning och rapportering samt är van att manövrera flera olika projekt parallellt. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav och erfarenhet av SAP är meriterande. Vidare kommunicerar du väl både på engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker någon som är nyfiken, prestigelös och som tycker om att lära sig nya saker. Du är en lagspelare och värderar goda relationer med kollegor högt. Du tar mycket ansvar och dina kollegor har stor tillit till dig, då du alltid levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram. 

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1103.

Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb