Business Controller till Mobylife

Rekryterare
Plats
Malmö (Åkarp)
Annonserat
den 28 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta i en verksamhetsnära, central och högst delaktig roll där du har kontakt med samtliga funktioner inom företaget? För att möta behovet av analys, styrning och stöd söker Mobylife en Business Controller till sitt nya huvudkontor i Malmö (Åkarp). Du arbetar nära samt rapporterar till CFO.

Ansvar och arbetsuppgifter
• Finansiell rapportering
• Budget och prognoser
• Verksamhetscontrolling
• Kapacitetsplanering
• Lönsamhetsanalys och -uppföljning
• Löpande arbete med förbättringsprojekt, analys, support och uppföljning
• Business cases
• Ad hoc-analyser

Lämplig bakgrund
Du har några års erfarenhet av verksamhetscontrolling från liknande roller/miljö, gärna med erfarenhet inom kapacitetsplanering och lönsamhetsoptimering. Du har en ekonomexamen och du känner dig bekväm i din engelska och har mycket goda Excelkunskaper.

Du är en affärsmässig, serviceminded och kommunikativ lagspelare som är ambitiös, drivande och har lätt att anpassa dig i en dynamisk och föränderlig miljö. Det är även av vikt att du är analytisk och strukturerad med hög detaljmedvetenhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Mobylife med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mobylife är ett dynamiskt företag och marknadsledare vad gäller end-to-end-lösningar och kompetent service för mobila enheter. Våra kunder är telekommunikationsbolag, återförsäljare och tillverkare och vi servar deras konsumentkunder med stort engagemang. Mobylife har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark, omsätter ca 750 MSEK och har ca 400 anställda. Vårt mål är att tillföra värde genom skicklig personal som tar ansvar och delar vår vision om att göra livet lättare för konsumenter och kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb