Affärschef till HSB Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 mars 2017
Stängs
den 29 april 2017
Kontakta
Christina Singelman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gillar du att göra affärer – med både hjärta och hjärna?

Visste du att det var HSB som uppfann sopnedkastet? Även om det numera är historia så är det ett bevis på vårt arv och vår innovationskraft. I snart hundra år har vi verkat för det goda boendet genom att bygga, utveckla och förvalta fastigheter. Nu söker vi en modig och modern affärschef som vill flytta in hos oss på Fleminggatan, och ta HSB Stockholm in i nästa århundrade.

På HSB är vi otroligt stolta över vårt starka varumärke. Våra förvaltningskunder förknippar oss med trygghet och kvalitet. Men det höga förtroendet är inget vi tar för givet, utan något vi måste förtjäna varje dag. Och allt grundar sig på den kooperativa idén – vi gör det tillsammans.

Vi säljer våra tjänster inom bland annat förvaltning, ekonomi, fastighets- och markskötsel till bostadsrättsföreningar i hela Storstockholm. Din viktigaste uppgift som affärschef är att öka försäljningen, skapa tillväxt och arbeta tillsammans med övriga organisationen för att säkerställa kvaliteten i vår gemensamma kundleverans, med målet att höja kundnöjdheten ytterligare.

Vi vill att du i rollen ska utmana och utveckla dig själv, ditt team på fem medarbetare och sättet vi arbetar på. Och vi är noga med att skilja på chefskap och ledarskap. För att lyckas i din nya roll ska din analytiska talang hjälpa avdelningen att tänka nytt för att nå högt uppsatta mål. Du ska ha förmågan att skapa förtroende, och etablera ett framgångsrikt samarbete med medarbetare inom andra delar av organisationen. Och det gäller att balansera visioner och verklighet – vi verkar i en mycket konkurrensutsatt bransch som kräver rätt inställning och prioriteringar för att skapa resultat.

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller motsvarande. Och mycket goda försäljningsresultat i ryggen. Du blir en del av ledningen för affärsområdet medlem & marknad, och ska aktivt delta i förvaltningens affärsledning. Och självklart ska du bidra till vår mest uppskattade medlemsförmån genom att ta rollen som HSB-ledamot hos en av våra medlemsföreningar.

På HSB Stockholm arbetar vi aktivt med vår värdegrund, jämställdhet och mångfald. Allt vi gör ska genomsyras av Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Det är något du måste inspireras av om du ska trivas på HSB.

Vi ser fram emot att berätta mer om HSB Stockholms verksamhet och rollen som affärschef när vi ses. I denna rekrytering samarbetar vi med Ogunsen Executive Search och för frågor är du varmt välkommen att kontakta Christina Singelman 073-421 79 87 eller Jessica Runerlöv Moberg 073-421 79 81. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande och tillträde så fort som möjligt. Kanske är det just du som flyttar in med oss på Fleminggatan i vår.

Så länge kan du läsa mer om oss på www.hsb.se/stockholm