Framgångsrik Sales Account Manager Östergötland

Plats
Hemma kontor
Annonserat
den 31 mars 2017
Stängs
den 30 april 2017
Ref:
SE-12078
Kontakta
Jonathan Herrlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektsälj –Lek, Hälsa och fitness – Utveckling av det offentliga rummet för barn och unga

Vill du vara med och skapa ett gladare och hälsosammare samhälle?

KOMPAN behöver stärka sin organisation med en Sales Account Manager Östergötland med ansvar för försäljningen för bolagets två starka varumärken KOMPAN och Slottsbro.  

Du kommer att på egen hand ansvara för hela säljprocessen inklusive bearbetningen av marknaden i ditt distrikt där du främst arbetar mot kommuner, bostadsföretag, entreprenörer och föreskrivande led. Du kommer att utgå från ditt hem och ditt arbetsfält är Östergötland, delar av Västergötland och Småland. Du rapporterar till försäljningschef norr.  

Rollen som Sales Account Manager är av konsultativ karaktär och kräver uthållighet och långsiktigt relationsbyggande. Du kan räkna långtgående stöd från moderbolaget och kollegor, men rollen ställer likväl stora krav på egen initiativförmåga, drivkraft och vilja att lyckas. Du älskar att göra affärer och har en hög aktivitetsnivå.  

Du har flera års erfarenhet av försäljning från liknande roller, där erfarenhet av att sälja mot offentlig sektor och konsultativ försäljning ses som meriterande. Din förmåga att bygga relationer samt att skapa resultat har gjort dig till en framgångsrik säljare.  

Ta chansen att arbeta för KOMPAN, marknadens ledande företag vars filosofi är baserad på kärnvärderingarna: Hälsa, inlärning och miljö. KOMPAN skapar hälsosamma miljöer för människor, områden och samhället i stort och erbjuder nu en fantastisk möjlighet för rätt person att ingå i en koncern med stor tillväxtpotential.  

Tror du att du har vad som krävs? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.  

Sök tjänsten så snart som möjligt, intervjuer sker löpande, via www.mercuriurval.se (Ref.nr SE-12078). Frågor besvaras av Mercuri Urval, Jonathan Herrlin, 040-669 75 73.

KOMPAN är världens ledande lekplatsleverantör. Med 1000 medarbetare, försäljningsbolag i 19 länder och distribution till över 60 länder, tillverkas lek-, sport-, och parkutrustning samt möbler av högsta kvalitet för offentliga miljöer. Designen präglas alltid av en genuint pedagogisk grundtanke och lekplatserna är utformade för att främja barnens inlärning, locka till rörelse och aktiv lek samt förbättra människors hälsa. Produktutveckling, formgivning och design sker i Danmark och i Berlin. Produktion sker primärt i Tjeckien men även i Sverige, Polen och Tyskland. Säljkontoret i Sverige är placerat i Mölnlycke. KOMPAN har höga målsättningar och en ambitiös tillväxtstrategi. Slottsbro är ett av KOMPANs välkända varumärken i Sverige. Produkterna består till stor del av parkmöbler samt lekplatser i trä. Läs mer på www.kompan.se samt www.slottsbro.se