Löneadministratör till Magelungen 50 %

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Magelungen är ett idéburet, innovativt och medarbetarägt aktiebolag, ett företag i ständig förändring och tillväxt. Företaget vill bidra till samhällsnytta och innovationskraft inom behandling, skola och förändringsarbete.

Magelungens ekonomienhet söker en löneadministratör på halvtid. Rollen som löneadministratör innebär att ha full koll på hela löneprocessen från administration av lönesystem till utbetalning av lön. I arbetet som löneadministratör jobbar man med Hogia Lön Plus.

En stor del av arbetet innebär att svara på frågor från medarbetare och chefer.

Tjänstens ansvarsområden kan komma att utökas till att innefatta arbetsuppgifter med fokus mot ekonomiadministration.

Din profil
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och något års arbetserfarenhet av lönearbete. Du kan hantera hela löneprocessen och har du dessutom arbetat i Hogias program är det en fördel. Att tolka kollektivavtal kommer vara en del av din vardag och därför är det viktigt att du har vana från det. Då tjänsten kan komma att innehålla ekonomiadministration så är den kunskapen ett plus. Vidare behärskar du Officepaketet, framförallt Excel.

Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Vi tror att du som person är noggrann, systematisk och har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta självständigt men vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga.

Övrigt
I den här direktrekryteringen till Magelungen hjälper vi på SW dem att hitta deras nya Löneadministratör. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt- antingen via vårt system och knappen nedan eller genom att maila din ansökan till emma.levin@sw.se

Tjänsten är tänkt att starta 21/8 och kunden tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 076 647 16 65.

Om företaget
Idag består Magelungen Utveckling AB av fristående skolor och behandlingsverksamheter. Bolaget har även en utbildningsverksamhet; Akademi Magelungen. Det medarbetarägda företaget har andra primära syften än att vinstmaximera. Den unika företagsformen där alla medarbetare kan bli delägare anses vara en garant för hållbar ekonomi, god kvalitet och långsiktighet.
Forskning och utvärdering är integrerat i organisationen. Företaget finns i Stockholm, Södertälje, Solna, Nacka, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Göteborg och Helsingborg.
Läs mera på www.magelungen.com

Liknande jobb

Liknande jobb