JLL söker ytterligare en projektkoordinator

Rekryterare
JLL
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 11 maj 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som projektkoordinator kommer du att arbeta tillsammans med avdelningens seniora medarbetare i projekt som rör kontorsförändringar, oftast i form av en flytt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att stötta projektledaren i form av uppdatera budget och tidplan, ta ansvar för administrationen i ett projekt samt vara spindeln i nätet i form av leverantörskontakter och samarbetspartner.

Vi ser framför oss att du snabbt kommer att utvecklas och växa i rollen och på sikt driva egna projekt.

JLL CS i Sverige är en betrodd rådgivare till flertalet globala bolag såsom H&M, Red Bull, Volvo, Microsoft, HBO, Adidas och Michael Kors. Att erbjuda en högkvalitativ service är väsentligt och vi arbetar självklart gentemot en mycket hög etisk marknadsstandard.

Denna roll innebär en möjlighet att lära från och arbeta med ledande personer, både inom vårt eget team och på klientsidan, för att gemensamt ge ett mervärde till företag och individer som använder våra tjänster.

Vem är du?
Vi söker efter en lagspelare som levererar högkvalitativa underlag och som har utmärkt inlärningsförmåga. Du är i början av din karriär och vill arbeta inom ett internationellt bolag i ett högt tempo. Dina främsta egenskaper är att du är samarbetsvillig, passionerad och driven som person. Vidare är du duktig på att bygga egna nätverk och har goda studieresultat.

Vi tror att du har en juristexamen eller ingenjörsexamen alternativt en examen inom arkitektur eller ekonomi.

En stor del av arbetet kommer att utföras på engelska, och du är flytande både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du kommer att vara del av projektledarteamet och rapportera till konsultchef.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, inklusive CV, brev samt betyg, så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna process samarbetar JLL med Jurek Rekrytering och Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Real estate is probably one of the top three costs on your company´s balance sheet. But when a portfolio is managed strategically and operates at peak efficiency, it can be a powerfool tool for your business. We offer strategic advice to companies of all sizes and geographies, to liberate capital from owned and leased buildings, increase the productivity of their workplaces and make their portfolios more fit for the future. The Corporate Solutions team consist of 35 dedicated and professional persons. We are in business to create and deliver real value for clients, shareholders and our own people in a complex world that is constantly changing.

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med 70 000 medarbetare och 280 kontor i 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att utveckla långsiktiga relationer med kunderna.
I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, detaljhandelsutveckling, analys och värdering.

Liknande jobb

Liknande jobb