HR Business Partner - Skruf Snus

Rekryterare
Plats
Sävsjö
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 12 maj 2017
Kontakta
Ingemar Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en verksamhets- och utvecklingsorienterad HR Business Partner (HR BP) till Skruf Snus verksamhet i Sävsjö. Företaget växer kraftigt och står inför ett flertal spännande utmaningar. Som HR BP arbetar du brett och verksamhetsnära och du förväntas hantera såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter. I din roll ansvarar du för arbetet med kompetensförsörjning, värderings och kulturfrågor samt policies och guidelines inom verksamhetsområde. Du leder HR-avdelningen som består av totalt 3 medarbetare.

Vi söker dig med gedigen bakgrund från kvalificerat HR-arbete. Du har erfarenhet av att självständigt driva HR-processer från start till mål och du har ett coachande förhållningssätt till chefer och medarbetare. Du har erfarenhet av kollektivavtal och samverkan med fackliga organisationer samt god kunskap om lagstiftningen inom HR-området.

Du är en trygg, tydlig och kommunikativ ledare med hög integritet och har förmågan att se helheten och kunna prioritera. Du arbetar strukturerat och metodiskt och har en god förmåga att kommunicera och påverka på olika nivåer i en organisation. Du rapporterar till HR Manager Sweden samt till fabrikschefen i Sävsjö och ingår i ledningsgruppen. Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi arbetar med löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Linda Hallgren på 036-570 11 80.

Om företaget
Skruf Snus AB är Sveriges näst största snustillverkare. Vi har sedan hösten 2003 tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska marknaden under varumärkena Skruf, Knox och Smålands. Numera ingår Skruf Snus i koncernen Imperial Brands PLC (IB) som är en global koncern med verksamhet i 160 länder. Verksamheten i Sävsjö som sysselsätter 200 anställda blev 2014 Årets företag i Sävsjö kommun och företaget är placerat på Veckans Affärers lista över Superföretag.

www.skruf.se.

Liknande jobb

Liknande jobb