Chief Technology Officer till Kaustik AB

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 23 april 2017
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
Som Chief Technology Officer (CTO) rapporterar du till VD, ingår i ledningsgruppen och ansvarar för kontoret i Göteborg. Du kommer att ha fullständigt planerings- och utvecklingsansvar för 12 personer inom utveckling och drift. Det är ett team bestående av seniora utvecklare med en bred kunskap inom open source.

Du kommer jobba med två produkter. Där en är marknadsledande och en är en uppstickare. Detta ger en spännande mix av både entreprenörskap och mer klassisk produktutveckling. Vi arbetar alltid nära våra kunder i våra uppdrag.

I rollen som CTO ansvarar du för utvecklingen genom att strukturera, prioritera och dimensionera arbetet. Du förbättrar, förändrar och implementerar de processer och arbetssätt som krävs för att nya utvecklings- och teststrategier skall bli verklighet.

Parallellt med detta så arbetar du tätt ihop med vår produktägare och våra kundansvariga för att samtidigt som du har ansvar för tekniken alltid förstå kundnytta och kundbehov.

Genom kunskap och inspiration coachar du dina medarbetare att överträffa sig själva. Du skapar ett motiverat team med drivkraften att trygga kundernas behov så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är systemvetare eller liknande och har varit utvecklingschef eller IT-chef i ett produktbolag. Du har erfarenhet från utveckling och projektledning samt är en erfaren ledare med dokumenterat goda resultat.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, förmåga att kommunicera väl i både tal och skrift samt att du är ödmjuk, noggrann och flexibel.

Arbetet ställer höga krav på god samarbetsförmåga både internt och med externa uppdragsgivare. Om du även delar vår grundvärdering: Allas lika rätt att delta i samhället! vill vi gärna prata med dig!

Vi erbjuder dig
För dig som CTO innebär detta ett spännande uppdrag där du förväntas bidra proaktivt till utvecklingen av vår organisation samt fortsätta uppbyggnaden av utvecklingsavdelningen.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 april. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Daniel Ågren, 0735-19 40 50 eller Åse Torbjär Granath, 0763-38 87 97.

Om företaget
Kaustik utvecklar verksamhetsstöden Aiai och Omsorg24 som effektiviserar administrationen och säkrar kontrollen av verksamheter inom personlig assistans och HVB/ LSS-boenden. Med drygt 45 000 användare är Kaustik marknadsledande i Sverige vad gäller verksamhetssystem för personlig assistans. Kaustik är ett IT-företag, men också ett kunskapsföretag som med ett genuint engagemang förmedlar kompetens och bidrar i angelägna frågeställningar inom området personlig assistans. Bolagets kunder är privata assistanssamordnare, kommuner, kooperativ och privatpersoner. Kaustik är bla utsedd till DI Gasell 2016, samt Superföretag 2016 utnämnt av Veckans Affärer och Bisnode. Kaustik omsätter ca 33 MSEK och har 23 anställda med VD och säljkontor i Stockholm och support, drift och utveckling i Göteborg (HK). Läs mer om Kaustik på www.kaustik.com

Liknande jobb

Liknande jobb