Ekonomichef till TechniaTranscat

Rekryterare
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 25 april 2017
Stängs
den 24 maj 2017
Kontakta
Cecilia Rydén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta i en internationell miljö inom ett dynamiskt bolag som siktar på fortsatt hög tillväxt? Är du en ledare som brinner för att coacha och utveckla andra? Vill du med din erfarenhet inom ekonomiområdet bidra till att effektivisera processer och rutiner? Då är detta en roll för dig! 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker dig som lockas av att arbeta i en operativ roll med personalansvar för redovisningsteamet. Funktionen ansvarar för ekonomiadministrationen för bolagen i Sverige, Norge, Finland och USA samt Indien. Teamet består idag av sju medarbetare samt inköpta redovisningstjänster i Norge, Finland, USA och Indien. Tjänsten rapporterar till CFO och du kommer vara placerad på TechniaTranscats huvudkontor i Kista. 

Du kommer i rollen som Ekonomichef ha det övergripande ansvaret för redovisning, reskontror och rapportering för TechniaTranscat. Du ansvarar för att leda och fördela redovisningsteamets arbete och ansvar. TechniaTranscat är ett bolag som befinner sig i en stark tillväxt och därmed finns det ett behov av att sätta strukturer samt att kontinuerligt arbeta med effektivisering och utveckling av rutiner och processer. Du kommer även arbeta operativt med den kvalificerade redovisningen såsom bokslut, årsredovisning och rapportering. 

Din profil
Du har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi. Vi tror att du idag kan arbeta som redovisningschef på ett storbolag alternativt ekonomichef på ett mindre bolag. Du har erfarenhet av ledarskap och har förmågan att motivera och inspirera andra. Du har arbetat med project controlling och det är meriterande om du har erfarenhet från IT-branschen. Vi ser gärna att du har en mycket god förståelse för system samt är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. 

Du som person
För att lyckas i rollen som Ekonomichef inom TechniaTranscat är det viktigt att du är självgående på så sätt att du ser vad som behöver göras och du kan initiera samt driva projekt, från start till mål. Du trivs i samarbetet med andra och har ett genuint intresse för ledarskap och att utveckla andra. Du lägger stor vikt vid att det du och ditt team lämnar ifrån sig ska vara av hög kvalitet. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar TechniaTranscat med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Cecilia Rydén, tfn 073-384 23 94 eller Anna Abrahamsson, tfn 070-691 01 35. 

Välkommen med din ansökan! 

TechniaTranscat – det ledande kunskapsföretaget inom PLM. Vi visar vägen till framtidens innovation och guidar dig till att bli framtidens vinnare genom att kombinera dina egna styrkor med vår expertis inom Product Lifecycle Management (PLM). Våra lösningar används inom branscher som medicinteknik, läkemedel, fordonsindustri, resor, mode, energi, detaljhandel, offshore, telekom och livsmedel. Vi har fler än 4000 kunder över hela världen, inklusive 30 som är noterade på Fortune 500. TechniaTranscat är en del av Addnode-koncernen (noterad på Nasdaq OMX Nordic List). För mer information, vänligen besök: www.techniatranscat.com.

Liknande jobb

Liknande jobb