Strategisk Säljare/Affärsutvecklare till Estate Group

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 8 juni 2017
Kontakta
Farnaz Mortazavi
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Estate Group söker en strategisk Säljare/Affärsutvecklare

Estate Group fortsätter att växa och söker en strategisk Säljare/Affärsutvecklare med naturligt driv och hög grad av affärsmässighet till Försäljnings- och marknadsenheten i Stockholm. Tjänsten kan efterhand övergå i en mer strategisk KAM-funktion.

Verksamhetsbeskrivning
Estate Service Management och Primär Fastighetsförvaltning gick samman under 2016 med nya gemensamma ägare. Sammangåendet skedde genom skapandet av ett gemensamt holdingbolag, Estate Group, som äger båda koncernerna och med en gemensam styrelse. Estate Group omsätter idag ca 500 Mkr och skall växa till en miljard-omsättning inom serviceområdet.

Estate Service Management är en etablerad facility management-leverantör till kontor, fastigheter och köpcentrum med egen verksamhet inom FM, lokalvård, bevakning och parkering. Estate har över 250 anställda och omsätter drygt 200 Mkr med en stabil lönsamhet. Primär Fastighetsförvaltning erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet, FM, infra- och IT-området. Kunderna är primärt fastighetsägare, industriföretag och offentliga verksamheter. Primär har över 300 anställda.

Som ett led i Estate Groups expansion söker man nu en strategisk Säljare/Affärsutvecklare med högt driv till Försäljnings- och marknadsenheten i Stockholm. Tjänsten kan efterhand övergå i en mer strategisk KAM-funktion.

Tjänsten
Du kommer vara huvudansvarig för att sälja tjänster inom Facility Management. Du kommer att företräda koncernen och arbeta med hela Estate Groups tjänsteutbud med fokus på soft FM. Uppdraget innebär som grund nybearbetning av större potentiella kunder och affärsutveckling av de potentiellt mest värdefulla befintliga kunderna. Du förväntas själv hitta nya affärer som är utvecklingsbara på riksnivå.

Denna roll innefattar även att bygga och förädla förtroendefulla relationer till dina kunder och arbeta professionellt med en affärsmässig inställning. Du kommer att ha ansvar för hela säljprocessen dvs. från första kundkontakt till avslutad affär. 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvar för försäljningen av koncernens tjänster inom området Stockholm med omnejd
  • Kartlägga marknaden och planera och utföra kundaktiviteter kopplade till denna
  • Planera och arbeta utifrån fastställd säljbudget
  • Förvalta och utveckla dina kunder och bearbeta prospekt
  • Hitta nya möjligheter i redan befintliga affärer

Vi söker dig som har ett stort intresse för att vara med på Estate Groups tillväxtresa och har ett gediget intresse för affärsutveckling och relationsbyggande. 

Erfarenhet och kompetens

  • Vi söker dig som idag besitter en roll som senior säljare, affärsutvecklare, KAM, kontraktschef eller liknande från FM- eller fastighetsbranschen alternativt, från tjänsteproducerande verksamheter inom närliggande branscher.
  • Du har en dokumenterad erfarenhet av att skapa, utveckla och bibehålla långsiktiga kundrelationer.
  • Du har tidigare haft budgetansvar och har en bred erfarenhet av förhandling.
  • Du är van vid, och trivs med att arbeta i projektform.Du har erfarenhet av att arbeta i tillväxtorganisationer.
  • Kunskaper i AFF och offentlig upphandling är meriterande.

Personliga egenskaper
För denna roll söker vi en drivande person med hög kommunikativ och social förmåga och med ett gediget intresse för affärsutveckling. Du besitter hög grad av affärsmässighet och ihärdighet och har en god förmåga att anpassa dig till olika personer och situationer.

Du trivs med att arbeta i tillväxtorganisationer och kundorienterad mot uppsatta mål. Som person beskrivs du ofta som förtroendeingivande, energisk och en lyhörd relationsbyggare. Du är kreativ och som en strategisk säljare/affärsutvecklare har du en förmåga att skapa nya affärer och koncept tillsammans med dina kunder.

Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att självständigt hitta nya affärsmöjligheter och hantera många kontaktytor och flera projekt parallellt. Kopplat till detta har du en strategisk förmåga. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med stort eget ansvar inom ett expansivt FM-bolag med stabil omsättning. Du har stor möjlighet att påverka din roll samt att vara med och vidareutveckla Försäljnings-och marknadsenheten i takt med att bolaget växer. 

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Estate Group med Real Competence AB. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz på: farnaz.mortazavi@realcompetence.se eller 0707-68 07 42.

Om företaget
Estate Group innefattar Primär Fastighetsförvaltning AB och Estate Service Management som gick samman 2016 med nya gemensamma ägare. Estate Service Management är en etablerad facility management leverantör till kontor, fastigheter och köpcentrum och har egen verksamhet inom FM, lokalvård, bevakning och parkering. Primär Fastighetsförvaltning erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet, FM, infra- och IT-området. Estate Group omsätter ca 500 Mkr. För mer info se www.estate.se

Liknande jobb

Liknande jobb