Danske Bank

Bankjurist hos Danske Bank

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Ref:
15933
Kontakta
Arne Peterson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en öppen och samarbetsorienterad jurist med ett stort intresse för bankbranschen? Då kanske du är vår nya bankjurist!
 
Legal Sweden, som bistår all verksamhet som bedrivs inom Danske Bank, Sverige Filial och Danske Banks dotterbolag i Sverige, söker en ny kollega.
 
Legal Sweden består av 16 jurister som arbetar mycket nära de affärsdrivande enheterna i banken. Vi sitter alla tillsammans i kontorslandskap och gillar att samarbeta och stötta varandra. Vi arbetar också mycket nära våra kolleger i framför allt de övriga nordiska länderna.
 
Som vår nya bankjurist kommer din huvudsakliga inriktning att vara att stödja affärsområdena Personal Banking och Business Banking vad avser verksamheten mot kund och vad gäller produktutveckling. Du medverkar också i implementering av regelverk som berör dessa verksamheter.
 
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.
 
Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är öppen, nyfiken, samarbetsorienterad och affärsinriktad. Du är jur. kand. eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet som bankjurist inom retailområdet. Du är väl insatt i rättsområden som konsumenträtt, familjerätt, fastighetsrätt och associationsrätt. Du ska också ha ett stort intresse för och förstå affärsverksamheten.
 
Engelska är ett naturligt språk för dig att arbeta med.
 
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till chefsjurist Arne Peterson på telefon 070-642 26 09 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-05-26.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb