Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Controller med IT-inriktning till Collectum

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 7 juni 2017
Kontakta
Helena Öberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven och utåtriktad Controller med IT-inriktning? Vill du bli del av ett team om fyra personer där arbetsklimatet präglas av engagemang, eget ansvar och positiv stämning? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Controller arbetar du med att utforma och driva Collectums ekonomistyrningsprocess, med verksamhetsuppföljning och med att genomföra olika utredningar. Du planerar och leder Collectums budget- och prognosprocess samt tar fram underlag och mallar till stöd för arbetet. Du tar fram beslutsunderlag, investeringskalkyler och du följer upp IT och övriga verksamheten mot fastställda mål och nyckeltal och du är ett stöd till cheferna i deras arbete med ekonomifrågor. Du förväntas arbeta både proaktivt och på uppdrag av organisationen. I rollen ingår även att vara delaktig vid upprättande av månadsbokslut. Arbetet innebär stora utvecklingsmöjligheter om du lockas av eget ansvar och av att påverka verksamheten.

Kvalifikationer och egenskaper
Collectum söker dig som är civilekonom eller motsvarande och du har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat som controller med IT-inriktning. Du är en mycket van användare av Excel och har du erfarenhet av affärssystemet Agresso är det meriterande.
Som Controller förväntas du vara strukturerad och noggrann, engagerad och ansvarsfull och du har god analytisk förmåga. Du är en god kommunikatör med pedagogisk förmåga. Gruppen där du kommer att arbeta är relativt liten och för att lyckas hos Collectum bör du därför vara en prestigelös och positiv person som har lätt för att samarbeta.

Om företaget
Collectum administrerar tjänstepensionen ITP för företag, försäkrade och försäkringsbolag. Vi är den oberoende knutpunkten för ITP, som genom kunskap och service ser till att premier och information på ett snabbt och enkelt sätt når rätt mottagare. Collectum förmedlar årligen 36 miljarder kronor i premier mellan 34 000 företag och ett tjugotal försäkringsbolag. 2 miljoner personer omfattas av tjänstepensionen ITP. Vi erbjuder en spännande utmaning, förmånliga anställningsvillkor och ett arbete som präglas av ansvar, engagemang och samarbete vilka är viktiga ledstjärnor för oss. Vi sitter i fina lokaler vid Slussen i Stockholm.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Collectum med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Liknande jobb

Liknande jobb