Sortimentschef

Rekryterare
Konfidentiell
Plats
Sydvästra Sverige
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 12 juni 2017
Kontakta
Bo Arberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till ett av Sveriges ledande distanshandelsbolag med både nationell och internationell verksamhet söker vi en koncernövergripande sortimentschef. Som Sortimentschef ansvarar du för att säkerställa rätt produkter till rätt geografi och kundsegment. Med ett stort affärsmässigt perspektiv styr och leder du det strategiska arbetet med att förstå marknadens långsiktiga behov. Detta innebär att du i din roll är van vid att identifiera såväl trendprodukter som bestående volymprodukter. I uppdraget förväntas Sortimentschefen etablera en metodik och struktur för hur koncernen kontinuerligt arbetar med både sitt sortiment och dess kontinuerliga utveckling. Du leder en verksamhet som omfattas ett 20-tal medarbetare

Vi söker dig som har en väl utvecklad kommersiell förståelse och dokumenterad erfarenhet av att bygga och implementera en effektiv struktur och organisation för ett framgångsrikt sortimentsarbete. Du har en god förmåga att arbeta strategiskt och långsiktigt samt har en förståelse för produktutveckling och design.

Din person präglas av hög energi och ambitionsnivå. Du är resultatdriven och har en stark vilja att lyckas. Du är en erfaren och tydlig ledare som engagerar och motiverar dina medarbetare. Sortimentschefen rapporterar till vVD och ingår i företagets ledningsgrupp. Tjänsten är placerad vid företagets huvudkontor i sydvästra Sverige.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Bo Arberg eller Ingemar Andersson på 036-570 11 80.

Liknande jobb

Liknande jobb