Ålandsbanken söker en senior förmögenhetsförvaltare till Private Banking i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 30 maj 2017
Kontakta
Christian Lindahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam!

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker nu en senior förmögenhetsförvaltare till Private Banking i Stockholm

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete som förmögenhetsförvaltare inom Private Banking i Stockholm. Du sköter självständigt krävande Private Banking kunder och har ansvar för kundens totala engagemang i banken samt resultatansvar för dina kunder. Vi söker dig som inspireras av kundrelationer och drivs av affärsmässighet.

Tjänsten kräver förmåga till självständigt arbete, personligt engagemang och att du fungerar bra i team. Vi ser gärna att du har akademisk examen och lång erfarenhet samt bred kunskap om placeringsmarknaden. Du bör vara strukturerad samt ha förmågan att kommunicera effektivt med kunder och medarbetare. Du har redan idag ett stort nätverk och brinner för att attrahera nya kunder. Vi söker dig med starkt driv, högt tempo och förmågan att leverera förstklassig service. Akademisk examen inom ekonomi eller juridik samt Swedsec-licens är meriterande.

Närmare upplysningar kring tjänsten ger Christian Lindahl, Head of Wealth Management 070-449 07 21 eller Bodil Edling, HR-Chef 070-941 07 77

Välkommen med din ansökan och CV senast 30.05.2017. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4,600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige.
Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Liknande jobb

Liknande jobb