Senior Sales Manager, Afterpay Fast Track - Arvato Finance AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 7 juni 2017
Ref:
SE-12143
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sekundsnabba betalningar - kort- och kontantlöst

Om Arvato
Arvato är Europas tredje största finansiella tjänsteleverantör och en global finansiell serviceleverantör. Vi har en lång erfarenhet av skräddarsydda finansiella lösningar till expansiva och innovativa kunder i en rad olika branscher. Arvatos lösningar präglas av enkelhet, hög grad av service och en stark kundlojalitet – och nu lanserar vi Afterpay Fast Track.

Målsättningen med Afterpay Fast Track är att förändra sättet på vilket vi betalar när vi är på festival, event, på campingen eller i skidbacken. Afterpay Fast Track är ett system som möjliggör sekundsnabba betalningar som kombinerar tekniken near-field communication (NFC) och betalning efter leverans. Kunderna kan registrera sina betalningar bara genom att hålla sitt armband eller en annan enhet nära en avläsare i stället för att använda kort eller kontanter, och betala i efterhand på det sätt som passar dem bäst.

Om tjänsten
Som Senior Sales Manager är det du som leder lansering av Afterpay Fast Track i Sverige. Det finns stora möjligheter att vara med att påverka utformningen av produkten och Arvatos Go to Market-strategi. Det är därför viktigt att du har gedigen kommersiell och teknisk erfarenhet inom marknaden för Payment Service Providers (PSP) och Point of Sales (PoS). Vi befinner oss nu i ett skede av snabb utveckling. Du måste kunna verka brett inom IT, Customer Experience och affärsutveckling med förmåga att leda en marknadsetablering med många intressenter, både internt och externt. För att lyckas i rollen måste du vara hands-on och ha ett starkt entreprenöriellt driv, vara kommunikativ och metodiskt i ditt arbetssätt. Tidigare erfarenhet från E-handel är klart meriterande.

Exempel på ansvar:

  • Bygga starka samarbeten och partnerskap med PSP och PoS-leverantörer

  • Leda förarbete och marknadsanalys för att förstå vilka krav som ställs inför marknadsetablering på bred front

  • Skapa tillväxtplan för en snabb och stark lansering

  • Samla in information om och analysera kundupplevelsen och agera för att förbättra densamma

  • Utifrån ovanstående definiera IT-relaterad krav för produktutveckling

Du rapporterar till Head of E-Commerce och arbetar i nära samarbete med vår Project Lead för Fast Track. Du sitter med fördel i Stockholm men vi har även kontor i Uppsala och i Varberg.

Du är välkommen med din ansökan till vår samarbetspartner i denna rekrytering, Mercuri Urval, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12143) snarast, dock senast den 7 Juni 2017. Frågor besvaras Lisbeth Petersson, Mercuri Urval tel. 08-506 450 78.

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 22 länder och fler än 7.000 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av avskrivna fordringar och inkasso. Arvato fokuserar på integrerade finansiella lösningar utifrån en skalbar plattform för att kunna adressera kundens behov av att styra och kontrollera stora mängder av transaktioner. Nu lanserar vi det kontaktlösa betalningssystemet Afterpay Fast Track. Läs mer om Arvato här och om Afterpay Fast Track här.

Liknande jobb

Liknande jobb