Business Controller till attraktivt bolag inom mediabranschen

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 14 juni 2017
Kontakta
Jenna Hemberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Söker du ett långt uppdrag och vill arbeta som Business Controller i ett attraktivt bolag inom mediabranschen? Då är detta uppdrag rätt för dig!

Till vår kund inom mediabranschen söker vi nu en Business Controller för ett långt uppdrag om ca 15 månader med start omgående. Du blir anställd som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals med en provanställning om 6 månader.

Ditt uppdrag
Du kommer att ingå i ett controllerteam om 3 personer. Här arbetar du i trevliga lokaler med kontor i centrala Stockholm.

  • Daglig uppföljning av intäkter
  • Rapportering och analys till säljare, säljchefer, ledning och ekonomifunktion.
  • Agera stödfunktion till säljarna i deras arbete med uppföljning av olika kunder eller branscher
  • Ansvar för framtagande och analys av verksamhetens resultat vid månadsbokslut
  • Underhåll av försystem

I din roll kommer du att ha många kontakter internt med bland annat säljare och kundsupport. Du rapporterar till controllerchefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och som har arbetat med redovisning och i en controllerroll de senaste 1-3 åren. Du behöver vara självgående i din roll och tidigare har arbetat kopplat mot intäkter. Utöver detta är arbete inom media och gärna digital annonsering meriterande. Ett krav är att du behärskar Excel mycket väl och kan arbeta med t.ex. pivottabeller. Det ses även som meriterande om du tidigare arbetat i ett BI-system

Som person är du analytisk pedagogisk och tålmodig. Du trivs i en social roll där du får ha flera olika kontaktytor Du är van vid ett snabbt tempo och att jobba mot deadlines med kvalitativa och bra resultat.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb