Real Competence söker rekryteringskonsult

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 18 juni 2017
Kontakta
Farnaz Mortazavi
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med på en tillväxtresa, i ett personligt, engagerat och prestigelöst team? Vi vill förstärka vår verksamhet med en rekryteringskonsult.

Real Competence arbetar för att erbjuda fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens mest träffsäkra matchningar inom rekryterings- och interimslösningar. Vi kombinerar ingående kunskap om branschen och ett omfattande kontaktnät med spetskompetens inom kompetensförsörjning. Vi arbetar enligt kvalitetssäkrade processer, där respekt och lyhördhet för både våra samarbetspartners och våra kandidater är lika viktigt. Vi fortsätter att bygga vår verksamhet i Stockholm och för att möta en ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en erfaren rekryteringskonsult.

Tjänsten:
Som rekryteringskonsult kommer du att inta en konsultativ roll och fungera som rådgivare till både kund och kandidater i dina uppdrag. Du arbetar med egna rekryteringsuppdrag självständigt och i projektform. DU ansvarar för hela processen: från behovsanalys och kravprofil till search, kandidatpresentation och uppföljning. I nära dialog med kund kvalificerar du kandidater genom intervjuer, personbedömningar och referenser för att säkerställa att presenterade kandidater motsvarar kravprofilen.

I rollen ingår även att skapa, utveckla och behålla långsiktiga relationer med kunder och kandidater inom branschen genom bl.a. mässor, seminarier, events och sociala medier.

För att trivas och lyckas i denna roll, bör du ha ett gediget intresse för kompetensförsörjningsfrågor och för fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen. Du arbetar strukturerat och har förmågan att vara flexibel i ett högt arbetstempo.

Erfarenhet och kvalifikationer:
För denna tjänst ser vi gärna dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, beteendevetenskap eller något fastighetsrelaterat område. Du har flera års erfarenhet av att självständigt arbeta med rekrytering och search i projektform alternativt gedigen erfarenhet från en konsultativ roll inom fastighets- eller samhällsbyggnadsbranschen. Du har erfarenhet av rekryteringsprocessens olika delar och är en van och skicklig intervjuare.

Du trivs med att arbeta mot deadlines, har en god förmåga att navigera i sociala medier och mycket god IT-vana. Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med kunder och kandidater är en framgångsfaktor och du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, på ett affärsmässigt sätt.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en arbetsplats i trevliga lokaler i centrala Stockholm med ett engagerat och personligt team. Vi är ett litet bolag med korta beslutsvägar, där du kan vara med och påverka.

Personliga egenskaper:
Då arbetet innebär omfattande kontakter med kunder, kandidater och kollegor krävs det att du är en utåtriktad och lyhörd relationsbyggare som ser samarbete som en viktig del av yrkesrollen. Du har en trygg personlighet med förmåga att vinna förtroende. Du besitter en hög affärsmässighet och social förmåga, och trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor.

Som person beskrivs du oftast som energisk, uthållig, flexibel och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat utifrån en stark egen drivkraft. Liksom vi är du en prestigelös person med humor och självdistans.

För mer information och ansökan:
Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz på farnaz.mortazavi@realcompetence.se eller 070-768 07 42.

Om Real Competence
Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Bolagets affärsidé är rekrytering, inhyrning och rådgivning till fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn. Våra medarbetar har mångårig erfarenhet inom kompetensförsörjningsfrågor och från fastighetsbranschen.

Våra uppdragsgivare är både stora och små företag inom branschen - banker, institutioner, fastighets- och konsultbolag, byggbolag samt offentliga förvaltningar. Kännetecknande för Real Competence är långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer vilka bygger på ett etiskt förhållningssätt i arbetet. Många av våra uppdragsgivare följer oss sedan starten.

Vår verksamhet är främst koncentrerad till Stockholmsområdet och vi sitter i trevliga lokaler på Kungsgatan i Stockholm. För mer information om bolaget: www.realcompetence.se

Liknande jobb

Liknande jobb