Internationell Systemsäljare - Hamamatsu Photonics

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 1 juni 2017
Ref:
SE-12194
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

fotonik och avbildande system inom forskning och industri

Vi erbjuder en intressant teknisk och kommersiell utmaning där du jobbar med konsultativ försäljning av avancerade instrument och mätsystem mot kunder inom industri och forskning i Norden och Baltikum. Du kommer också att fungera som en sammanhållande länk mellan kunderna och våra specialister i Japan och Europa.

Du som person är tävlingsinriktad, dynamisk, självgående och gillar de utmaningarna som krävs när det gäller att arbeta i en internationell miljö. Du har en bra organisations- och samarbetsförmåga och trivs att arbeta både individuellt och i team. Du är analytisk och har en förmåga att tänka och agera affärsmässigt. Din flexibla läggning gör att du lätt kan sadla om från att ena dagen stå på en mässa eller hålla en föreläsning för kunder till att nästa dag kavla upp ärmarna och installera utrustning eller hålla demonstration och utbildning. Att du har förmåga att skapa bra relationer med människor i olika miljöer och sammanhang tar vi också för givet.

Din bakgrund innehåller helst några års säljerfarenhet men även du med rätt utbildning och rätt personlighet som har mindre erfarenhet kan vara aktuell. Du har tidigare jobbat inom biofysik, Life science med bildanalys, mikroskopi eller spektroskopi som verktyg. Du har en teknisk utbildning motsvarande Ph.D eller civilingenjör inom medicinsk teknik, elektronik, fysik, biofysik eller cellbiologi och har mycket god datorvana. Du söker ett arbete där du får arbeta kommersiellt mot krävande kunder och anpassa produkter och system till kundernas olika typer av behov. Du ser också möjligheten att få arbeta med försäljning både inom och utanför Sveriges gränser som en extra utmaning.

Du erbjuds ett attraktivt ersättningspaket och fortgående utbildning i Europa och Japan. Du kommer att ingå i ett team med drygt 20 kollegor som uppskattar en positiv, öppen och professionell attityd och som alla kommer att hjälpa till att se till att du lyckas och blir framgångsrik i din nya roll.

Om du vill anta den här spännande utmaningen vill vi att du skickar in din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12194) senast 1 juni. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling, tel 0709-856363 och Säljansvarig på Hamamatsu Mats Hede, tel 0709-297028.

Hamamatsu Photonics är världsledande inom fotonik. Våra produkter används inom ett brett spektra av tvärvetenskapliga discipliner från medicinsk teknik och industri till vetenskap och forskning. Företaget med huvudkontor i Japan har drygt 4500 anställda världen över. Vi växer och förstärker nu det nordiska dotterbolaget som har huvudkontor i Kista. För mer information se också www.hamamatsu.se

Liknande jobb

Liknande jobb