Blaq

Senior Compliance Officer – Carnegie

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 17 juni 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en driven och engagerad Compliance Officer till Carnegie som framför allt ska arbeta med och ansvara för affärsområdet Private Banking. Du kommer tillhöra en kompetent och inspirerande grupp på fyra medarbetare och rapportera till Group Compliance Officer. Placeringen är i moderna lokaler på Carnegies huvudkontor i Stockholms city.

Din utmaning
I rollen som Compliance Officer får rätt kandidat möjlighet att arbeta i en händelserik och dynamisk miljö i en självständig position med stort eget ansvar. Du kommer aktivt arbeta med att stödja affärsverksamheten och ledningen för att säkerställa att verksamheten bedrivs enligt gällande lagar och regler samt ansvara för kvalitetssäkring och uppföljning.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst med möjlighet att arbeta nära affären och med stort kundfokus samtidigt som du kommer att vara med och arbeta strategiskt med de långsiktiga riktlinjerna för verksamheten. Du kommer även att utbilda och ge rådgivning till våra medarbetare och bidra till att tydliggöra riskägarskapet i organisationen.

Din profil
Detta är en tjänst för dig med gedigen erfarenhet inom Compliance och som söker nästa utmaning. För att lyckas i tjänsten har du minst fem års erfarenhet av Compliance inom värdepappersrörelse, bank eller försäkring. Stor vikt läggs vid erfarenhet från att ha arbetat med frågor kring investeringsrådgivning och andra kundkontakter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du är jurist. 

Du är driven och serviceinriktad och tar gärna egna initiativ. Du gillar också att ha tät kontakt och dialog med medarbetarna i affärsverksamheten. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är detaljmedveten och har hög integritet.

Carnegie erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där hög kvalitet prioriteras. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav, men ger också goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Carnegie med Blaq Group. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Tullberg eller Joakim Isaksson på Blaq, www.blaq.se. Vi tillämpar ingen sista ansökningsdag och intervjuar kandidater löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Carnegie är Nordens ledande kunskapshus för finansiella tjänster. Vi är oberoende för att garantera bästa analys och rådgivning. Vårt uppdrag är att sätta pengar i arbete, skapa mervärde för institutioner, företag och privatkunder inom värdepappershandel, investment banking, private banking och kapitalförvaltning. Carnegie finns i sju länder med cirka 650 medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb