Vi söker en Compliance Officer till 4Finance

Rekryterare
4Finance
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 17 juni 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
4Finance behöver nu förstärka sin organisation med en Compliance Officer. Compliance Officer ansvarar för att utgöra ett oberoende stöd till den tillståndspliktiga verksamheten i regelverksfrågor. Du arbetar nära bolagsjuristen och nära verksamheten i övrigt. I arbetet ingår även att identifiera och värdera Compliancerisker, vara centralt funktionsansvarig och att följa upp regelefterlevnaden inom Compliance ansvarsområde. Vidare bistår du i arbetet med att löpande uppdatera 4Finance samlade riskbedömning avseende penningtvätt och finansiering av terrorism. Du kommer att rapportera till styrelsen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Arbeta med att identifiera och värdera compliancerisker.
  • Löpande kontrollera och följa upp regelefterlevnaden i verksamheten.
  • Ge verksamheten råd och stöd om de regelverk som gäller för bolagets verksamhet.
  • Informera om samt implementera nya/förändrade gällande lagar, föreskrifter, allmänna råd, branschregler och interna regler.
  • Vara bolagets klagomålsansvarige och kontaktperson gentemot Finansinspektionen i frågor avseende bolagets klagomålshantering och regelefterlevnad.

Du kommer även att delta i branschorganisationers compliancegrupper och i affärsutvecklande projekt och produktutveckling.

Vem är du
Du har en jurist examen och cirka fem års praktisk erfarenhet från compliance, risk eller regelverksfrågor inom finansbranschen. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. Du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är lösningsorienterad. Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen.

Du erbjuds
En spännande tjänst i ett internationellt bolag. Då tjänsten ska tillsättas snarast är du välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se

Om verksamheten
4Finance is a global leader in convenient, innovative digital consumer finance. As one of Europe’s largest and fastest growing online consumer lending groups, 4finance use cutting edge technology and data to offer fast and convenient loans to customers across 17 countries around the world. For more information about us, please visit http://www.4finance.com

Liknande jobb

Liknande jobb