Frank söker biträdande jurist

Rekryterare
Frank Advokatbyrå
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 17 juni 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Frank Advokatbyrå förstärker sin organisation med ytterligare biträdande jurist. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta inom våra specialistområden, Tvistelösning samt IP, Media & Teknologi. Du kommer att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyligen klar med din juristexamen alternativt är i slutet av din tingstjänstgöring. Du har mycket goda betyg och utmärkta juridiska baskunskaper. Som person har du ett starkt driv och du tar dig gärna an komplicerade och utmanande uppgifter. Vidare är du affärsorienterad samt pragmatisk med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Du erbjuds
Vi kan erbjuda dig en möjlighet till stor yrkesmässig och personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team som kännetecknas av starkt engagemang och höga ambitioner samt i en företagskultur som präglas av respekt, integritet, ambition och professionalism. Vi söker dig som ser dig själv som delägare i framtiden och som är beredd att satsa på yrkesmässig framgång.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Frank Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766-33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om företaget
Frank Advokatbyrå är specialister inom Tvistelösning samt IP, Media & Teknologi. För mer information om Frank Advokatbyrå, gå in på www.frank.se.

Liknande jobb

Liknande jobb