Säljare inom Teknisk Plast - Christian Berner

Plats
Härnösand alt. hemmakontor
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 5 juni 2017
Ref:
SE-12152
Kontakta
Torbjörn Rodhe
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Norra Sverige

Som teknisk säljare är det din uppgift att besöka och upprätthålla goda kontakter med befintliga och nya kunder inom alla industrier som använder sig av teknisk plast.

Vi erbjuder allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer i såväl högkvalitativa plastmaterial som de mest förekommande konstruktionsplasterna. Framför allt har vi specialiserat oss på material med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för mekaniska konstruktioner och inklädnader.

Du säljer genom att informera om våra produkter och deras tekniska egenskaper. Du planerar och strukturerar ditt arbete självständigt och i samråd med affärsområdeschefen. Ditt arbetsområde är främst norra Sverige. Det sker ett nära samarbete inom arbetsgruppen som består av tekniska säljare och innesäljare och även med våra leverantörer.

Du har lägst tekniskt gymnasium eller motsvarande. Vi söker en säljare med erfarenhet av plast. Du har förhandlingsvana och kan vårda och bearbeta stora som små kunder. Placeringsort kan vara vårt kontor i Härnösand alternativt hemmakontor. Eftersom distriktet är omfattande ställer vi krav på resande och ett flertal övernattningar.

Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se i form av personligt brev och CV (ref.nr SE-12152) senast 5/6. Frågor besvaras av AOC Torbjörn Rodhe, 0739-36 36 60 eller Madeleine Frising, Mercuri Urval, 0705-93 19 69.

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ - noterat på NASDAQ First North) har mer än 115 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 400 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på www.christianberner.se och www.christianberner.com