Hufvudstaden söker Fastighetsutvecklingschef

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 18 juni 2017
Kontakta
Christopher Högberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen
I denna ledningsgruppsroll är du övergripande ansvarig för Fastighetsutvecklingsavdelningen och projektportföljen inom Hufvudstaden. Du kommer att ha en nyckelroll när bolaget nu växlar upp projektverksamheten och förväntas bidra till att stärka Hufvudstadens position på marknaden. Rollen innefattar fullt personalansvar för direktrapporterande chefer och du förväntas arbeta aktivt med att coacha och stötta dina medarbetare. Du rapporterar direkt till VD och är medlem i koncernledningen.

Vi söker
För att lyckas i rollen som Fastighetsutvecklingschef tror vi att du är utbildad civilingenjör och att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt i ledande befattningar. Har du erfarenhet av att arbeta på entreprenadsidan ser vi det som extra meriterande. Vi söker dig som brinner för projekt och som drivs av att skapa goda resultat. Du är en erfaren och entusiasmerande ledare och har lätt för att skapa och utveckla relationer. Som person är du är engagerad, ambitiös och affärsmässig.

Kontaktinformation
I denna rekrytering samarbetar vi med Navigio. Urvalet sker löpande så skynda dig att ansök via www.navigio.se

Om företaget
Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Göteborg och Stockholm. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 36,5 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 120 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.

femman-cykel

Liknande jobb

Liknande jobb