Bolagsjurist till Amadeus Scandinavia AB

Rekryterare
Amadeus Scandinavia AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 maj 2017
Stängs
den 28 juni 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Data / IT, Juridik
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som bolagsjurist kommer du arbeta brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt. Du ingår i ett team på tre jurister och rapporterar direkt till chefsjuristen. Du erbjuds en självständig och affärsnära roll där du kommer att få stora möjligheter att ta eget ansvar och utvecklas i en dynamisk miljö med spännande juridiska frågeställningar.

Vem är du?
Vi söker dig med en juristexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom kommersiell avtalsrätt från advokatbyrå eller annat bolag. Tidigare erfarenhet av konkurrensrätt och IT-rätt är meriterande. Du kommer att arbeta en hel del med bolagets implementering av GDPR och det är därför meriterande om du tidigare arbetat med liknande frågeställningar. Som person är det av stor vikt att du är affärsmässig, ansvarsfull och drivande. Du kommer att hantera många frågor samtidigt och det är viktigt att du är lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du också är en lagspelare. Vidare är du prestigelös med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, har lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du kommer att få arbeta i ett välkänt internationellt bolag där du kommer att få utveckla dina kunskaper i en stimulerande miljö tillsammans med duktiga kollegor. Tjänsten är ett föräldravikariat på 15 månader.

Är detta din nästa utmaning? Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på mobil 0766-33 14 42 alternativt e-post: anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan via vår hemsida redan idag.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Amadeus is a leading provider of advanced technology solutions for the global travel industry, including travel providers (e.g. airlines, hotels, rail and ferry operators, etc.), travel sellers (travel agencies and websites), and travel buyers (corporations and travel management companies).